Starsi muž - mladšia žena - vztah

lyko

nie je to v poriadku ako je rozdiel viac ako 10 rokov,podla mna ty muzi su nezreli, ked si nevedia najst rovnocennu. ale ak si najde 40 rocny 20 rocnu,,tak sorry.....je to predofilny debil

kleopatra4589

:)pravdu mas ingrid.. :) trosku som to doplietla :)) tak to si potom bude musiet najst este aspon jedneho stariseho :) To teda naopak, ked je zena starsia, tak by to malo takto vyjst.. Lebo moja detska laska ma maleho synceka so zenou, ktora je asi o 15 rokov starsia.. na nich som myslela.. a tak to potom dopadne, ked myslim na sto veci naraz :) Ale tak kazdopadne.. 20 rokov by som vdovou nechcela byt :)

Inga22

To sa naozaj slečna nemusí obávať, že posledných 20 rokov prežije ako vdova. Totiž, ona prežije ako vdova oveľa dlhšie časové obdobie :)

kleopatra4589

Zas na druhej strane.. zena musi tiez svojim sposobom vyspela na starsieho partnera.. Mam doma 15-rocnu sestru.. a pravdupovediac 16 a 30 si spolu predstavit neviem.. :)

kleopatra4589

Moj priatel je starsi len o 5 rokov, ale moja najlepsia kamoska ma o 22 rokov starsieho partnera, pricom vsetko im klape ako ma byt.. ide tu len o kompromisy- su situacie, kde sa musi spravat ona viac dospelejsie a situacie, kde on viac pubertiacky :)

Tak ako sa hovori, ze nezalezi na kvantite ale na kvalite, myslim, ze sa to da povedat aj o veku.. nezalezi na fyzickom, ale psychickom veku..

A ma to dalsi byhodu :) Kedze udajne muzi umieraju v skorsom veku ako zeny, tak sa slecna nemusi obavat, ze poslednych 20 rokov svojho zivota prezije sama ako vdova.. :))

Deee

ja mam manzela o 9 rokov starsieho, vyzera vsak mladsie, takze je to take vyrovnane, mala som vsak aj partnera starsieho o rovnych 20 rokov, vsetko fungovalo perfektne, ale kvoli dialke sme to nakoniec ukoncili, ak je kocka raz na starsich muzov ako napr. ja vzdy ju to bude tahat tam, u mladsich som nenasla to, co mam teraz doma...:-)

Truffla

Mne sa vzdy pacili starsi .. Hoci mam 16 ale v mojom veku ma NIKDY NIKTO nezaujal ... Nemam rada svoju vekovu kategoriu chalanov a ani nikdy nebudem, musi mat nad 30

Truffla

Mne sa vzdy pacili starsi .. Hoci mam 16 ale v mojom veku ma NIKDY NIKTO nezaujal ... Nemam rada svoju vekovu kategoriu chalanov a ani nikdy nebudem, musi mat nad 30