Aky mozny je podla vas vekový rozdiel medzi muzom a zenou, aby vztah bol funkcny po kazdej stranke??
Starsi muž - mladšia žena - vztah
nie je to v poriadku ako je rozdiel viac ako 10 rokov,podla mna ty muzi su nezreli, ked si nevedia najst rovnocennu. ale ak si najde 40 rocny 20 rocnu,,tak sorry.....je to predofilny debil
:)pravdu mas ingrid.. :) trosku som to doplietla :)) tak to si potom bude musiet najst este aspon jedneho stariseho :) To teda naopak, ked je zena starsia, tak by to malo takto vyjst.. Lebo moja detska laska ma maleho synceka so zenou, ktora je asi o 15 rokov starsia.. na nich som myslela.. a tak to potom dopadne, ked myslim na sto veci naraz :) Ale tak kazdopadne.. 20 rokov by som vdovou nechcela byt :)
To sa naozaj slečna nemusí obávať, že posledných 20 rokov prežije ako vdova. Totiž, ona prežije ako vdova oveľa dlhšie časové obdobie :)
Zas na druhej strane.. zena musi tiez svojim sposobom vyspela na starsieho partnera.. Mam doma 15-rocnu sestru.. a pravdupovediac 16 a 30 si spolu predstavit neviem.. :)
Moj priatel je starsi len o 5 rokov, ale moja najlepsia kamoska ma o 22 rokov starsieho partnera, pricom vsetko im klape ako ma byt.. ide tu len o kompromisy- su situacie, kde sa musi spravat ona viac dospelejsie a situacie, kde on viac pubertiacky :)
Tak ako sa hovori, ze nezalezi na kvantite ale na kvalite, myslim, ze sa to da povedat aj o veku.. nezalezi na fyzickom, ale psychickom veku..
A ma to dalsi byhodu :) Kedze udajne muzi umieraju v skorsom veku ako zeny, tak sa slecna nemusi obavat, ze poslednych 20 rokov svojho zivota prezije sama ako vdova.. :))
ja mam manzela o 9 rokov starsieho, vyzera vsak mladsie, takze je to take vyrovnane, mala som vsak aj partnera starsieho o rovnych 20 rokov, vsetko fungovalo perfektne, ale kvoli dialke sme to nakoniec ukoncili, ak je kocka raz na starsich muzov ako napr. ja vzdy ju to bude tahat tam, u mladsich som nenasla to, co mam teraz doma...:-)
Mne sa vzdy pacili starsi .. Hoci mam 16 ale v mojom veku ma NIKDY NIKTO nezaujal ... Nemam rada svoju vekovu kategoriu chalanov a ani nikdy nebudem, musi mat nad 30
16 rocna a 30tnik???to uz pomaly pedofil
Mne sa vzdy pacili starsi .. Hoci mam 16 ale v mojom veku ma NIKDY NIKTO nezaujal ... Nemam rada svoju vekovu kategoriu chalanov a ani nikdy nebudem, musi mat nad 30