Starsi muž - mladšia žena - vztah

Knapp-lekar

6ensky organizmus-teda povrchové bunky sa 6-8x rychlejšie opotrebovávaju,preto Japonci maju názor,že muž by mal byť od ženy o 8-9rokov starší..u nás vidíte isť muža ako mladíka a vedľa neho ženu ako starenku,myslíte si že to je jeho matka- no omyl je to jeho žena a rovnako stará ako on!!

Knapp-lekar

6ensky organizmus-teda povrchové bunky sa 6-8x rychlejšie opotrebovávaju,preto Japonci maju názor,že muž by mal byť od ženy o 8-9rokov starší..u nás vidíte isť muža ako mladíka a vedľa neho ženu ako starenku,myslíte si že to je jeho matka- no omyl je to jeho žena a rovnako stará ako on!!

angel008

Sme spolu 2 roky, no a praveze on ich vyhladava na nete...ono to mozno vyznie divne, ale to ma hneva este viac :D

jajaja295

tiez ma kedysi pritahovali starsi o 10 rokov, ale teraz uz veru nie...staci mi chlap, co ma o 2-3 roky viac nez ja

angel008

ja mam 22 a priatela, ktory ma o 10 rokov viac
aj ked je o tolko starsi, tak je nehorazne nezrely a nevyspely, ja uz z neho mam totalne mindraky... navyse stale sa snazi kamaratit najma s dievcatami od asi 17-23 rokov a mne to akosi nepripada byt okay, aj ked on si mysli ze to je uplne v pohode

co uz, po tomto vsetkom si myslim ze je lepsie hladat si partnera ktory nie je o moc starsi\\\\mladsi :) aspon ja by som tak nabuduce urobila :D

Carie

no ja na starsich nie som. uz su to taky usadeni paprdovia, nic sa s nimi neda podnikat. ani v sexe uz nie su buhvico. mala som kratko jedneho, co mal cez 40 a fakt zvykat si na jeho polomrtveho zosuvereneho vtaka dalo zabrat.

Maoam

k teme: ja som vzdy mala o dost starsich od seba (5r., 8r., 11r., nejaky cas 20r.) a mozem povedat, ze je pre mna to bolo tak lepsie, s rovesnikom ci mladsim ma to nikdy netahalo, samozrejme prva laska bola s rovesnikom, teda o rok starsi odo mna :-), ale potom som presedlala na starsich

LOST: v tvojom veku nie je od veci mat troska starsiu priatelku, naberies skusenosti, potom, ked sam b udes mat viac rockov, presedlas asi automaticky na tie mladsie ;-)

ale teraz , ked mas 23r., kludne 25-28rocne baby, preco nie?