ahojte, ja viem, že to sem možno nepatrí ale ja som už hotová. s priateľom sa davame po rozchode dokopy pomaličky, no medzi časom som zistila, že si už dlhú dobu aj počas nášho vztahu píše s bývalimi, ako kedysi by mi to vadilo, ale s jednou som už bola v kontakte a je neškodná lebo je najštastnejšia na svete s jej terajším. ale ta druhá to je prvá láska mojho dráheho, a vtedy ju strašne miloval, odpúšťal neveru a tak. A teraz ale povedal, že nech sa nebojím, že sa k nej nikdy nevríti, že on to berie ako kamaratske písanie, a že sa nemam čoho báť, ved predsa si nebude vešať decko cudzie na krk a tak. Lenže ona ho chce spať, on to vie, a povedal, to je jej problém, ja jej ponúkam len priateľstvo.
Ja mam, ale hrozný strach, že si jeho srdiečko spomenie ako ju miloval, a nemusí sa k nej ani vrátiť a stratím ho. Bojím, sa že ho bude lanáriť presviedčať. A aj keď povie nie, a aj keď chce teraz mňa... mám strach... dohodli sme sa, že si budeme veriť, takže ja mu nemôžem zakazovať si s nou písať.
dakujem