Ta je ex ma privedie do blazinca

Príspevok v téme: Ta je ex ma privedie do blazinca
ach.jaj

ahojte, ja viem, že to sem možno nepatrí ale ja som už hotová. s priateľom sa davame po rozchode dokopy pomaličky, no medzi časom som zistila, že si už dlhú dobu aj počas nášho vztahu píše s bývalimi, ako kedysi by mi to vadilo, ale s jednou som už bola v kontakte a je neškodná lebo je najštastnejšia na svete s jej terajším. ale ta druhá to je prvá láska mojho dráheho, a vtedy ju strašne miloval, odpúšťal neveru a tak. A teraz ale povedal, že nech sa nebojím, že sa k nej nikdy nevríti, že on to berie ako kamaratske písanie, a že sa nemam čoho báť, ved predsa si nebude vešať decko cudzie na krk a tak. Lenže ona ho chce spať, on to vie, a povedal, to je jej problém, ja jej ponúkam len priateľstvo.

Ja mam, ale hrozný strach, že si jeho srdiečko spomenie ako ju miloval, a nemusí sa k nej ani vrátiť a stratím ho. Bojím, sa že ho bude lanáriť presviedčať. A aj keď povie nie, a aj keď chce teraz mňa... mám strach... dohodli sme sa, že si budeme veriť, takže ja mu nemôžem zakazovať si s nou písať.

dakujem

clupka

Nuz moja zlata ak sa pozera za exackamia ma s nimi kontakt tak sa ho radsej zbav toto nie je koser ,ten ta bude podvadzat skor ci neskor aj ked ho lubis a on ti tara svoje nezmysli bud radsej opatrna lebo mozes dopadnut zle ,ak niekto niekoho velmi lubi tak svoju minulost hodi za hlavu a venuje sa pritomnosti a kedze jej ex vyvolava on by to mal odmietnut a nie s nou koketovat ok?? rozmyslaj kym nebude neskoro je na svete kopa chlapov neboj ten pravy este pride , a vo vztahu zit strachom to nie je dobre takze radsej ho posli k vode

ach.jaj

vravi, ze ma lubi a ze mu zalezi najviac na mne, ale ze mu zalezi aj na nej, aby boli kamarati. Ze nech mu verim, ze by bol rad ak by som bola aj ja jej kamaratka. Ze teraz caka babtko, a ze ja ich mam rada, tak ze to robi aj pre mna. Ja mu verim, ale jej nie, bola jeho prva podvadzala ho, a od vtedy je ziarlivy, a neveri ani sam sebe. Znicila mu jeho ego a do dnes ho nenasiel, a ja mam byt s nou kamaratka? Lenze ked vravi, ze v tom nic neni tak by som mu mala verit, lenze zakazovat mu nemozem, lebo mi to bude robit za chrbtom.... Ja som zufala, ona ma vazne dobre tahy aby on ju lutoval... =´( som zufala, caka nas rozhovor, ale v jednej veci ma pravdu, mam mu verit, ja mu aj verim ale on nechape, ze ak budu kamarati tak nas to znici... lebo to nejde aby boli len tak kamarati, ked on ak nemu nieco citi =´(

aja 7

Mňa by zaujímalo, prečo si s tou svojou bývalou vôbec píše., prečo jej núka kamarátstvo, keď vie, že ona ho chce ? Podľa mňa sa zahráva s ohňom a zbytočne aj u Teba vyvoláva napätie, veď ktorej žene by sa páčilo, keby jej partner udržiaval so svojou bývalou také vzťahy ? Zaujímalo by ma, či by sa to páčilo jemu, keby si ty so svojím bývalým udržiavala takéto vzťahy..to by som chcela vidieť, akoby skákal 2 metre od radosti.
On veľmi dobre vie, že Ti to vadí, ináč by to netajil, tak ale prečo to potom robí ? Myslím si, že po láske kamarátstvo nie je možné..a dôvera ? Na tej sa nedá dohodnúť..tú si človek musí svojimi postojmi, svojím správaním u toho druhého vybudovať.

ach.jaj

Ide o to, ze sa teraz davama dokopy a sa bojim, ze to nerozoznam. Dohodli sme sa, že nebudem spolu tak často ako pred tým. Ta jeho prva je hrozna zenska. Nemusí sa k nej vrátit, ja sa bojim, ze sa do nej zalubi a je strasne krásna. A bez hamby, ma snubenca a caka dieta zacne pisat mojmu kvazi priatelovi, ze akoto lutuje ako by vratila cas, ako chce spat... Povedal, mi o tomm az po rozchode iank to tajil. A povedal, aj to, ze ju spat nechce. A ja som mu povedala, ale ona teba ano ako si mozte potom spolu pisat.. A povedal, ze to je jej problem, ze ma chce spat... tak ja neviem a dakujem moc za podporu, ze to nemusi nic znamenat....

lentilka25

Je pravda, ze kazdy z nas ma nejaku minulost a prezil viacero vztahov. S tymi ludmi stravil cast svojho zivota a vacsinou je tazke urobit za tym hrubu ciaru v zmysle, ze uz s nimi komunikovat nebude, najma ak sa nerozisli v zlom. Ja si myslim, ze klucovou vecou ostava to, ako sa tvoj partner sprava k tebe. Ked je aj narpiek tomu, ze udrziava komunikaciu s byvalymi, k tebe pozorny a nedava ti dovod na pochybnosti, dodrziava to, na com ste sa dohodli, nevyhovara sa a podobne, vtedy naozaj nie je dovod na obavy. Zena proste z chlapa vyciti, ci je vsetko tak ako ma byt, alebo to skripe. Zbystrit pozornost by si mala az vtedy, keby sa jeho spravanie zmenilo, zacal by s tebou travit menej casu, vyhovaral by sa na kadejake povinnosti, atd. To uz by bol vazny signal toho, ze mu s tebou az tak dobre nie je a pozera uz inam, napr. aj za byvalymi.