Zvlastny vytok

evicka1660

ahojte mám taký problém...užívam antikoncepciu vo forme tabletiek a jednu som neužila a hned som mala styk....tabletky som už užívala asi tri týždne...teraz som nedostala pravidelmu menstruaciu a k tomu ma aj boli pri močení...čo to môže byť?

nnsaab

ahoj diky,za odpowed...anoo ma zapach..a je to mooc hrozna choroba????...Sak idem k tej doktorke a ked by mi nieco zistila urcite by ma poslala gynekologicke..a ked nie taq by som tam isla sama !!!Nie newsmila som si to predtým nikdy..Znicoho nic sa mi to tam objawilo !!! odp.

!!

ahoj infekciu posvy zistis len vyterom z posvy, tak urcite chod ku gynekolog.ma ten vytok zapach?alebo je tvaroh.konzistencie-moze ist o kvasinkovu infekciu.takze si si to nikdy predym nevsimla?lebo niekedy v case ovulacie byva fyziloogicky vytok-ale skor ciry a bez zapachu.ked mas dilemu chod k dr..

nnsaab

ahojte !Mohli by ste mi poradit s niecim??..Z nicoho nic raz poobede som isla na WC a na nohawickach som widela taqy biely powlak !Najprw som si myslela ,ze je to wytok..a ze to prejde..no ked ma po case moj chalan wyprstowal mal to biele aj na prstoch newiete mi poradit nejako??? Ci to je nejaKA INFEKCIA..ALEBO normálne?? ..Ináč 19.2 idem doktorke na prehliadku a bere mi moc..keby,ze je to nejaka infekcia zistilo by sa to s mocu?? Dakujem odpiste pllis . !!! :(

chechi

aj mne sa to niekedy stava... to nic, je to uplne normalne, najma ekd si chora, lebo organizmus ma trocha ine reakcie...