ahojte prosim vas vie my niekto poradit včera sa my stalo že som zjedla plesnivy chlebik a pokazeneho tuniaka hned ako som to zadala otočilo my žaludok,...
nesledne my zostalo strašne špatne vyvraciala som sa ..a potom moj žaludok nezniesol nič ani vodu vraciala som celu noc v cca 20 minutovich až 1hod intervaloch ...normelne som sa pokušala jest do 17:00 potom som to zdala kedže som to vždy vyvratila,...potom som celu noc len vodu,dala som si aj lieky mig400 paralen a aj began všetko som vyvratila ...rano bol žaludok dost kludny ale po par krokoch a umity zubov pastov ma znovu naplo a opeť som zvraciala,...potom som dostala krče do žaludky od večera piatej hodiny som nejedla stale ma nutka na zvracanie davam si len vodu aj to malo a často ale aj to sa my sem tam podary vyvratiť ,...poradi my niekto čo mam s tym robit? bojim sa ist k lekarovy,...
plesnivy chlieb pokazeny tuniak a zblazneni žaludok
...suchare a cierny caj... a kup si endiex...v lekarni
ano kup si smectu ta je dobra na taketo:)
ja ju prave pijem:D
dietnu, suchu stravu, popytaj sa v lekarni a kup si smectu
no hej plesen vydlo no ja som bola na sustredeny a pitala som sa kamošky či si možem vziat chlieb a on bol z vrchu pohode a ked som si vzala druhy krajec tak ma nenapadlo pozret zospodu a on bol tam plesnivy vie moc ale taka zelena pleseň,...a ten tuniak som kupila v potravinach a stale sa my nezdal že chuty čudne a ked som už mala polku zjedenu tak som si pozrela datum spotreby,...
a ty si nevidela, že ješ niečo pokazené a plesnivé??? ve´d pleseň predsa vidno hneď...
nie prečo by som mala...nepijem nefajčim nefetujem,...som športovec už desať rokou žijem zdravo no bohuzial sa my stalo nedopatrenim že som zjedla niečo pokazene,...
fetujes?