Zdravim, chcem sa spytat ci nemate nejake skusenosti ako sa branit vypadavaniu vlasov. Je mi 18, vlasy si nefarbim, sem-tam lakujem. Akurat som presla dost narocnym obdobim (matura, prijimacky). Us fakt neviem co robit. Vypadne mi asi 200 vlasov denne, je to vela.. doktori mi nepomohli :(, alebo aspon ti, ktorich som navstivila...
budem povdacna za kazdu radu ktoru mi poskytnete
Vypadavanie vlasov
mila Petra,Vlasy predstavuju silu.Ked sme nervozny a mame strach,casto sa sputavame "ocelovymi obrucami"Vlas vyrasta z vlasoveho vacku.Pri nadmernom vypeti v pokozke hlavy sa vlasovy vacok moze stiahnut tak pevne ze vlas nemoze dychat,odumiera a vypadava.takze ti chcem tym povedat ze napetie neznamena silu,Napetie je slabost,Iba uvolnenost a klud prinasa silu a bezpecie.Mala by si sa viac sustredit na uvolnovanie pokozky na hlave.Skus to hned teraz povedz si,:Uvolnujem kozu na hlavea uvedomujem si ze citim nejaky rozdiel,musis to samozrejme chciet,je to vsetko na tebe.Vela stastia
Petra, pokožka ktorá je oslabená, vlhká, mastná nie je schopná udržať vlasové korienky. /podobne ako vlhká pôda ľahko uvoľňuje korene rastlín/ Popracuj na tom, aby si mala pokožku pevnú a suchšiu. Pokožku spevníš stravou, ktorá zhutňuje, a to je ryža natural.
Oslabovanie pokožky spôsobuje ovocie, sladkosti, niktoré druhy tukov a olejov alebo ich priveľké množstvo, sladké nápoje džusy, nápoje s prídavkom chémie, aromatické a povzbudzujúce látky. Vyhýbaj sa im .
Stav vlasov a pokožky poukazuje na stav v čeevách.
Zlepši si trávenie, jedz potraviny s vlákninou a trochu kvasenej zeleniny. Vynechaj mliečne potraviny a prečisti si tráviaci traktaa dýchacie orgány.
vyhľadaj akupunktúru a daj si preliečiť obličky,sú slabé!!!
ahoj peta ja som mala cca pred mesiacom ten isty problem..mozno mi padalo este viacej vlasov ako tebe...pomohli mi tabletky eladen a vichy ampulky aminexil sp 94 a ktomu vichy sampon...a este jedny francuzske tabletky len nepamatam si nazov...teraz mi vypadne tak 20 vlasov aj to len pri cesani normalne mi uz pocas dna nepadaju...