Baby, dokázali by ste sa vyspať s niekým koho naozaj veľmi ľúbite, aj keď ten dotyčný k vám necíti to isté /iba sympatie/ ? Alebo ste to už niekedy spravili, aké ste z toho mali potom pocity a ako to dopadlo ?
OTÁZKA PRE ŽIENKY
chcela som to ale jemu sa nepostavil...
no ja tak isto som to dokzala lebo som toho chalana naozaj ľúbila no on mi hneď na začiatku prejavil len sympatie kvôli tomu ako vyzerám...a že som nou viacej ako sex nechce mať...a ľutujem???ani nie lebo ma niečoho(a teda všetkému)čo sa sexu týka naučil...a teraz by som pri terajšom sa cítila trápne lebo by som bola ako trúba, ktorá nič nevie...ale je krajšie ak to robíš s niekym koho naozaj ľúbiš a on ľúbi teba! ale tak chyby sa robili,robia aj budú robiť!!!
ano,dokazala by som..vlastna skusenost..a kazdy kto miluje to urobi,tak netrepte,ze nie,urcite nie..haha..ale jasne,nie je to dobre,len sa trapis a moc to boli..blbi chlapi :-)
:D aj ja som si hovorila, ze to nesprawim, a nie nie, neurobila by som to, ale ked pride taky muz, alebo chalan, co vazne ho budete milovat, taak sa v postely s nim ocitnete ani nebudete o sebe vediet,... :) ja som to sprawila..., a z toho mam krasny vztah,.. :) takze... a pocity z toho boli take...no, na zaciatku, nie velmi dobre, ale... teraz v pohode, zamilovanii sme boli, a nelutujeeem, ;o)
nie
tak toto draha nikdy neurob.k milovaniu treba aj nejake city a sex bez lasky sa neviplaca.mohla by si to raz olutovat.už sa natom vela dievčat popalilo a teraz to lutuju a hambia sa za to.
Ja by som pravdepodobne nespravila..čo keď ťa po tom okašle??Veľmi by som to ľutovala!!!A to sa ti neoplatí..to nie je asi ten pravý...počkaj si..teda ja by som to tak urobila..radšej budem chvíľku na pochybách -mám?nemám?-ako to potom ľutovať a trápiť sa keď nemusím..
hm, ja som to urobila.., :) ja som ho lubila.., z jeho strany to bolo take, ze ma ma rad ako kamosku, a po case, no, proste... uz sme si na seba az velmi zvykli, alebo co..., a stalo sa to, ze.. sme teraz do seba zalubeni, normalne spolu chodime..., lubime sa.., a prezivam teraz najkrajsie dni, mesiace... svojho zivota.., avsak som mala stastie, lebo nie vela dievcat natrafi, na toho sprawneho... :)
urobila som to, dokonca sme spolu spavali niekolko mesiacov, stale som dufala, ze sa do mna zalubi a budeme spolu... nic z toho sa nestalo, v podstate ma len vyuzival na sex... lutujem to dodnes... nerob to...