Ahojte,chcel by som sa spytat studentov,alebo absolventov strojnickej fakulty so zameranim na automobilovu techniku,motory atd.,ze co je tazke na nej,+ a - si prosim.Mozte dodat,ze na ktorej fakulte ste aj studovali,dakujem :)
Strojnicka fakulta
akoze vravia niektori ze to bolo tazke ale mne zase tie dva predmety uplne perfektne idu spravil som n aprvy krat na A alebo B vsetky matiky a fyziky co tam boli.... ono celkovo to nieje nic nezvladnutelne v podstate na matike sme nemuseli vediet moc teoriu hlavne pocitat priklady a ak mas niekoho kto by ti popripade pomohol tak preratas priklady a nemozes mat problem... fyzika bol trosku problem tam tomu trebalo aj rozumiet a podaktori opakovali aj 14 krat kazdopadne ak to nebudes flakat a si aspon priemerne inteligentny tak na to E to musis dat :)
No urcite, ak chces byt technik, tak matika a fyzika je zaklad a to by si mal ovladat.
pocul som ze matematiku a fyziku treba perfektne vediet,co je na tom pravda?
no nevim celkovo to neni tazke ja som studoval automobili na bakalarskom studiu a teraz som zmenil specializaciu na inzinierskom ....
celkovo sa obccas najde nejaky zasadovy typek ale vecsina skusok byva v aule kde to ti menej nadani alebo lenivi opisu....
BA-ZA to je jedno
na ake mesto sa pytas??? ja som v BA