ahojte,vedeli by ste mi niektora zo skusenosti porovnat tieto dve...som pocula ze miss sporty(studio lash) dlho zasycha ale super predlzi..len sa bojim tej ceny..akosi podozrivo lacne...ide mi hl. o predlzenie a aby mi drzala tvar a nepadali z nej mihalnice dole..dakujem velmi pekne za kazdu odpoved
Studio lash - Define-a-lash
a ta essence predlzi???mne nejde o cenu ale pride mi luto ked dam peniaze na drahsiu riasenku a ma pomaly horsi efekt ako ta lacna:(
sak hovorim,ze si kupujem vacsinou tie drahsie...ale tato je uplne idealna aj ked je lacna
Essence je tiež taký brak ako Miss Sporty... :D tak zrejme sme sa nepochopili :D
to je pravda,vzdy som si kupovala tie drahsie spiralky,a tuto som kupila vdaka dobrym ohlasom...inak som minule nadabila na Essence riasenku..a tu uz z ruky nepustim,najlepsia aku som mala,a to som kupovala aj riasenky za 20euro
baby, radšej zainvestovať do špirály ako sa trápiť s Miss Sporty... to prenechajte 13tkam, ktoré majú slabé vreckové...
tu studio lash zelenu mam...zo zaciatku som bola unesena,predlzila,nadvihla,zafixovala,oci nestipali...po case zacala opadavat,a tiez je pravda, ze zlepovala riasy dost...a vela farby sa zachytavalo na kartaciku
miss sporty -kto ma s touto znackou ake skusenosti???