Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manipulacia vo vztahu

Príspevok v téme: Manipulacia vo vztahu
AdamKrt

Myslite si, ze je nutne hrat pretvarku niekedy vo vztahu ? Mam niekedy pocit, ze cim viac sa clovek snazi urobit pre druheho, tym to ta osoba viac zneuziva a nevie ocenit, co clovek pre nu robi. Ked uz nestacia slova, vysvetlovanie a dana osoba jednoducho ignoruje nazory partnera a egoisticky presadzuje len tie svoje...

Mate s tym skusenosti ? Co pomaha ? Hrat sa na nedostupnejsieho, odplacat to rovnakym metrom ? Hovorim o situaciach, ked uz clovek skusal vela krat komunikovat, vela krat sa mu vselico naslubovalo a mnoho krat zase ignorovalo...

Mam taky pocit, ze cim sa clovek lepsie sprava, tak partnerke to sice vyhovuje, ale horsie pre neho... Potom existuju zase naopak vzorce spravania, ked partner je hajzel a partnerka na nom visi.

Je lepsie byt vo vztahu trochu hajzlom ?To si ludia nevedia vazit dobrych vlastnosti ? Ci nevedia vyrovnanie zit, ked im chyba adrenalin z hadok, alebo nevedia co od dobroty ?

Alebo je dobrak u zien povazovany za blba s ktorym si mozu kyvat...?

tak

Adam,

ja nemam z Teba dobry pocit, preco mas taky negativny postoj k zenam, k zivotu, ... ak nedas tomu druhemu sancu ani zivot Ti ju neda, ... premysli svoje konanie, ...

AdamKrt

Ja jej spravanie neospravedlnujem. Viem, ze je dost egoisticka a manipulativna. Vzdy jej to pripomeniem, ked nieco take urobi. Len akoby hrach na stenu hadzal...

Aj som jej povedal, ze je velmi malicko od toho, aby sme sa rozisli.

[zruseny2]

Adam podla mna aj tak nakoniec ustupis.. lebo z tohto vsetkeho (a este aj z predoslych tem ked si o nej pisal) je uplne jasne, ze ta ma dokonale omotaneho okolo prsta a moze sa s tebou hrat ako s handrovou babkou.. A ty kedze ju lubis, vzdy budes jej spravanie nejak ospravedlnovat..

kajka01

adam len neustup...vidis ty si iba nieco naznacil(strajk:) a ona uz presla hned do protiutoku....len pekne vydrz, lebo takto bude vediet ze vzdy svojim spravanim dosiahne co chce a zrejme bola doteraz na to aj zvyknuta

janka24

no vidím, že mate bojove pole:-) s tým štrajkom..ja neviem, ja som sa už naučila, že stres,hádky a prílišne rozoberanie vztahu nie je dobre..človeka to o vela oberá..sámsa budeš musiet nakoniec rozhodnut..

AdamKrt

heh - este som poriadne ani nedokoncil svoj maly telefonny strajk a uz strajkuje ona... :)
---------------
janka24:

Ona zaujem ma a velky. Ale poviem to tak, ze iba vtedy, ked jej to vyhovuje...

janka24

ked si napísal či to ženy dokažu byt take vychcane.-že trapia,či to robia naročky..Adam..robia to aj muži,nei iba ženy..je to vela o povahe..ak sa z toho vykruca nemá zaujem..musiš sa s tým zmierit a ist dalej...

rony26

no nic, trvaj na tom a tentokrat sa nenechaj odbit...je to urcita forma natlaku, ale vzhladom k tomu ako dlho ste spolu tak je to potrebne...alebo nech ti na rovinu povie kde vidi problem, lebo takto ta len vodi za nos...ako keby ta nepovazovala za toho praveho, ktoreho chce predstavit rodine, ako keby s tebou v buducnosti nepocitala...
"Milujem ju, ona mna tiez - podla jej slov"...nech konecne prejde od slov k cinom, ak to mysli vazne