sex som nemala este velakrat a orgazmus som este nezazila. MOze sa stat aj taka vec ze ho nedostanem nikdy??Poradte ako urychlit oragazmus alebo ho nejak privola :) hehe ake je to vobec mozne. mojho priatela milujem a mne staci ak sa spravi on,. ale jeho to dost trapi to, ze ma nevie spravit...
este som nemala orgasmus
neboooj,,,setko pride
to može byť pre to, že nie si dostatočne 100 percentne uvoľnená, máš zábrany /výchova, viera, predsudky/, može to byť účinkami HAK, takisto kondomu ktorý používate, nedostatok skúsenosti, nesprávnej polohy - treba si nájsť takú ktorá vám obom a hlavne tebe najviac vyhovuje - moja kamoška ho 1 raz dosiahla s partnerom na stoličke - mne napr. robí dobre keď sa partner tam dolu trochu pristrihne aby sa mi mohol stimulovať klitoris, možnože ti chýba viac času pri predohre, viac nežných dotykov a stimulácie od partnera - treba komunikovať.
Hmmm...myslim, ze si tu niekto nieco zmylil...
K tomu orgazmu..Urcite to zalezi na oboch, na Tvojej psychickej uvolnenosti a partnerovej vydrzi.Ked aj napriek partnerovej intenzivnej polhodinovej snahe nedosiahnes O. nie si dostatocne uvolnena Ty. Ak sa Tvoj partner snazi iba 2-3 minuty, tak sa niet comu divit..
a eericka, prosim Ta, vyber si tu vec z nosa a osetri si to...(vydezinfikuj)vies , ze sa take veci davaju do nosa bykom, ked su neposlusny, aby sa umudrili, tak ich za to tahaju.
V pripade, ze by si si to po zahojeni chcela strcit spat, poriadne to vydezinfikuj