Dobry den,
uz par dni ma trapila mikoza a svrbenie, doktor ma nemohol vziat lebo mal vsetky dni plne tak ma objednal az za tyzden. ja som to vsak nevydrzala a kupila som si canesten jednu tabletu, dala som si ju v utorok v noci a na druhy den v stredu som odpadla.doktor mi povedal ze som dehydrovana, nemohlo to byt aj z tej tabletky? odvtedy je mi totiz stale zle toci sa mi hlava a busi mi srdce vo stvrok som dostala este aj menzes...V nedelu (zajtra) mam zacat druhy mesiac brat antikoncepciu minerva nemoze to byt aj z toho? V pondelok idem svojej lekarke tak snad mi nejako pomoze....Mam pocit ze vobec neovladam sv oje telo mam tlak v ociach a z toho sa mi toci hlava citim sa strasne zvlastne hlavne neprejdem vela pesi lebo sa zacnem bat ze odpadnem a musim sa predychat a sadnut si...Moze to byt aj nieco psychicke?Alebo to sa len organizmus potrebuje zotavit z toho kolapsu? stale sa mi chce spat a musim vela pit. prosim pomozte...dakujem
kolaps organizmu???
Ahoj. Hlavne chod vela von, s niekym alebo sama. Aby si nedopadla ako ja - po takom podobnom kolapse som pol roka nevystrcila nohu z bytu - zo strachu, ze znovu odpadnem.
Drzim prsty, podla mna to bolo z horucavy, boli teraz teple dni.
canesten pokial viem je len vaginalna tableta ??? cize takto je to len lokalne liecivo.. cize urcite ziadny kolaps sposobit nemoze.. ved to je len krem v zhustenej forme.
skor z tej antikoncepcie.. alebo stres, dehydratacia.. a nepanikar zbytocne
precitaj si pribalovy letak k minerve aj canestenu. urcite tam mas neziaduce ucinky a aj to ze v pripade ich vyskytu mas prestat tieto lieky uzivat. pripadne ak ti je velmi zle, chod na pohotovost. moze to byt nieco ine, vaznejsie, nesuvisiace s minervou. ale v prvom rade si precitaj ten pribalovy letak, ci sa sa napriklad nahodou nepredavkovala canestenom.