Ahojte, mám 18 rokov a takmer žiadne prsia (pritom mám normálnu postavu). Chcem sa opýtať, či takáto žena môže viesť plnohodnotný život. Či si môže nájsť partnera, založiť rodinu a byť šťastná tak ako ostatní. Ja som ešte žiadneho priateľa nemala, ale ani sa nečudujem...
Žiadne prsia
Ahoj, chápem tvoje pocity a rady ako prsia nie sú dôležité sú ti určite ukradnuté. Ak ti to naozaj spôsobuje problém, skús porozmýšľať nad operáciou. Viem o čom hovorím, mám ju za sebou. Nikdy som to neoľutovala,zrazu zmizli všetky moje depky, mohla som si dovoliť sexi oblečko a moje sebavedomie sa odrazilo aj na mojom správaní (už nie som utiahnutá)a tým aj na mojich vzťahoch. A chlapa, ktorý ťa bude chcieť iba pre pekné prsia pošli rovno do horúcich pekiel. Keď budeš spokojná a šťastná, ver, že budeš mať z čoho vyberať.
nj poznam holky ktore nemaju ziadne prsia a su ziadane ... ale zase je pravda ze to robi zenu pritazlivejsou....
to, že si ešte namala žiadneho priateľa nie je preto, že máš malé prsia.Aj malé prsia sú pekné a chlapi to majú radi.
A radšej malé ako veľké, čo by ťa ťahali a krivili.
Najlepšie sú také, akurát do dlane.Preto si z toho vôbec nerob starosti.A ak ťa to moc trápi,vyrieš to pušapkou. :)