Žiadne prsia

kacika

alaxa77 ja mam uplne rovnaku postavu ako ty, teda aspon co sa tyka tych velkosti, ale na druhej strane nerobim si velke starosti z mojho pozadia, drzim sa hesla, ze aj mala rit vie ocarit :-)

alexa77

ja osobne keby som chlap tak nechcem zenu ktora nema prsia.ved to je ako chlap. ja mam prsia pekné,trojky.ale zas nemam zadok,tým trpim uz roky. som ako lata zozadu,uplne rovna. neni ma za čo chytit...

dubravka

Sayuri, chcem pridať povzbudzujúce slová, viem že Ťa to teraz veľmi trápi, ale ver mi, po určitom čase nebude. Tak ako písali už mnohí predo mnou...
Ja osobne mám také malé prsia, že manželovi vždy zo žartu hovorím, že som fakt ešte nevidela nikoho kto by mal menšie prsia odo mňa. Nemám takmer žiadne a mám dve deti. Som v pohode a vediem plnohodnotný život bez problémov. Takže pusť to z hlavy, drž sa a všetko bude fajn.

kozy

ovecka čo za bludy tu píšeš,malé prsia su možno nevýhodou v hladaní partnera? si normálna?

ani my ženy nepozeráme na vtáka ked sa s niekym zoznámime ale hladíš tvár,a celok.

pozri ak sa niekomu páčiš tak nepozerá tvoje kozy,ale sa mu páčiš typovo ako celok,tvár postava.ved jedna polovica má to vacsie druhá mensšie a aj druhá má partnera.

mamenita

toto je taka vec co strasne vela vela zien trapi :-) neviem ale poznam aj baby co maju stvorky, aj take co maju nulky a mohla by som povedat ze asi rovnaka cast z jednej aj druhej skupiny ma priatela..keby sa bavime len o tej fyzicke stranke tak je aj vela inych veci na zenskom tele, vlasy zadok, a proste celkovo tvar a postava ktore sa mozu pacit, aj ked prsia chybaju :-) ale chapem, ze napr su druhy oblecenia v ktorych viac tam hore vyzera pritazlivejsie, push upka to isti ;-)

0vecka

2 Sayuri tak nechod ako som vravel to ze nemas prsia je mozno nevyhoda v hladani partnera ale zdaleka to nieje neprekonatelna prekazka... fakt poznam asi tri holky co nemaju vobec nic ani podprsenky nenosia a to maju cez 20 rokov a je o nich velky zaujem...