Môžem otehotnieť ak som začala brať po 4 rokoch antikoncepciu, ale úplne prvú tabletku som si vzala 2 deň PO menštruácii a mala som pohlavný styk hneď v deň kedy som vzala prvú tabletku, ale priateľ sa neurobil do mňa, ale vonku. Aká je pravdepodobnosť že mi zabrala už prvá tabletka? A aká je pravdepodobnosť že môžem byť tehotná?
Môžem otehotnieť ak?
1/Podľa mňa je tam veľmi malá, až žiadna možnosť otehotnenia, keďže sa neurobil do teba a bola si druhý deň po menzese.
2/Prvá tabletka Ti určite ochranu nezabezpečila.
moja zlata, tak ked mas tolko rozumu a vies si precitat pribalovy letak a mas aspon troska sedliackeho rozumu, tak ti musi byt jasne, ze na antikoncepcny ucinok mozes v prve dni doslova zabudnut...
a to, ze mas 27 je smutne, bo mas hlupejsie otazky ako nejaka 16tka...
no comment...
a lekara si sa preco nespytala ze odkedy si chranena ? teraz tu zakladas 5 rovnakych tem.. ako to my mozme vediet ??? napis do poradne co som ti napisala, tam su lekari. alebo chod v pondelok za svojim a spytaj sa ho.. alebo sa spytaj v lekarni a ked sa bojis kup si escapelle alebo ja neviem
Prosim ta z coho mas otehotniet ak sa partner nespravil DO TEBA ale vonku???
vieš čo moja pekná predstav si že som ho čítala... ale ja beriem hak nie kvôli neotehotneniu ale mám iné zdravotné problémy, takže preto som ich musela na odporúčanie lekára vziať presne v ten deň, na jeho príkaz, mám 27 rokov, ja nie som soplavá 16
kto ti preboha vysvetloval ako sa hak uziva? citala si vobec pribalovy letak???
zacat mas v prvy den menstruacie na to aby zaberala spravne uz prva tabletka, neodporuca sa zacinat neskorsie, ale este je v pohode ak sa zacne v iny den menstruacie, potom sa treba ale minimalne tyzden chranit, lebo tabletky nie su spolahlive a ak si zacala brat az PO menstruacii, tak by som tabletkam vseobecne prvy mesiac neverila, a ten prvy den si urcite nebola chranena...
som v soku z toho ako sa k tymto veciam stavia dnesna generacia, uzivat hak tak ako maju to nie, ale potom vyplakavat ci nie su tehotne to uz ano!!!