Kamoska na chudnutie

Príspevok v téme: Kamoska na chudnutie
courgette

Ahoj!
Hladam kamosku, kamosa na chudnutie. Mam 165 cm, 64,5 kg a chcela by som zhodit takych 6 - 7 kg. Nejde o ziadne tyranie, len pravidenlne jedenie, hybanie sa, zmensenie jedal na polovicnu porciu, vynechanie bieleho peciva a sladkosti. Sem tam nejaky prehresok si odpustim :)Prida sa niekto?

suli

Ahojte ak ja sa tiez pridam,zacala som od vcera.Meriam 168 a dnesna vaha 64,5 a musim ist na 60.juj ked vas citat ako ste pekne pod 60 super to mne sa tak nepodari :( ja papam 5xdenne a vobec absolutne ziadny cukor,sladkosti.Verim ze to pojde pekne.Moj vcerajsi jedalnicek:
R : kava s mliekom,razny
chlebik+maslo+sunka+paradajka
D : nizskot.biele acidko
O : zeleninova polievka
pangas+zeleninovy salat
Olov.: ryzove chlebicky
V : mozzarela light+paradjka+ cerstva
bazalka

dnes nieco podobne,ako prilohu si davam salat,prve 2 tyz. chcem vynechat aj ovocie,menej mrkvy a samozrejme cukor,sladkosti musim :)

vemmapartner

Odporúčam www.vemmapartner.sk - najlepšie telefonický kontakt. Po pravidelnom užívaní cca po 3-4 mesiacoch tak akosi samé skončili tie "chute" na sladké a večerné zobkania pri telke. Ja som mal po 4 mesiacoch o 10 kg menej, pravda je, že ďalej už ani deko nešlo dole, to by asi chcelo viac pohybu. Kamarát za tú istú dobu zhodil 15 kg, pričom sa v jedle vôbec neobmedzoval. Potom to aj u neho zastalo, ani hore ani dole, stále rovnaká váha.

Google

ahoyte baby,
ja sa chcem len spytat na rozmery stehna - obvod - odmerane hore.
Kolko mate centakov? Ja mam okolo 58 kil a stale sa mi zda, ze mam moc velke stehna hore....diky

lalala 66

vcera:
R:platok domaceho tmaveho chleba s olivovym olejom,paradajky,salat,paprika
D:zlty melon
O:zapekany karfiol,kečup,2 cukriky z dezertu
O:nič
V:bola skor kedze nebol olovrant-zapekany karfiol z obedu,kusok piskotovo tvarohovo jahodovej torty
V2: jablko

cvicenie: hodina

lalala 66

mate berac: pohyb chyba lebo cvicim kazdy druhy den a vca som satolko nachodila pesi ze ani by som to nezvladla.a esekazdy den chodim vecer na prechadzku taku dlhsiu.
viem,ze vlocky na vecer nie su az take vhodne ale isla som von a vedela som ze to spalim ( a zase to bolo asi za hrst nie kvantum)

lalala 66

ahojte dievcata :) aj ja sa chcem pridat...cize mam 168cm a 56,5 kg a do ovolenky o 2 tyzdne chcem zhodit 1,5 kg.Celkovo za 4 roky som schudla 20kg a pravdelnou stravou sa snazim si vahu udrzat ale tak teraz boli maturity a prijmacky cize tie 2 kila som nabrala lebo som bola uplne bez pohybu doma a pri tych nervoch viete tu si nieco date tam a uz sa to nalepi.
Vcerajsi jedalnicek:

R:velky pohar vody,rozpuceny banan s ovsenymi vockami(vlastna vyrobena zmes) s mliekom,poh zeleneho caju
D:jablko
O:polka kuracieho rezna a trohu hranoliek,zelenina
O:jahodovy kolacik a nesladena zrnkova kava
V: activia ananasova a vlocky
V2: salat zeleninovy trosku lebo som lietala po obchdoch a vyhladla

a snazila som a pit vela vody :)

WeWe1

no podarilo sa mi to tak ze som vobec nejedla sladke a 5 krat denne mensie porcie + pohyb ale teraz neviem ako mám postupovat dalejj kedze sa mi váha uz zastavila
Moj jedálnicek
ranajky: activia biela
Desiata: celozrnná bageta so sunkou
obed: kuraci rezen a ryza :)

Tia52

Moj dnesny jedalnicek:
R: activia biela + 1 milkiway minute
-posilka hodku
D: polka tvarohu nizkotucneho + polka bananu + lyzicka granka
O: cestoviny + activia + salat
OL: druha polka bananu
V: 1 toust + nyzkotucny trojuholnikovy syr + redkovky