Keď máte ten pocit, že to už nie je také ako na začiatku, že vás asi už nemá rád - ak vôbec niekedy mal, že je síce s vami, ale vyzerá akoby bol najradšej nieke inde, že by sa asi aj s vami rozišiel, len nevie, ako na to.....čo urobiť?
Rozísť sa?
Alebo sa to pokúsiť zachrániť, ak je ešte čo zachraňovať?
Tie rozhovory typu: ty ma už nemáš rád a náš vzťah ťahám ja a pre teba nič neznamená....sú také ponižujúce....
Rozchod?
Janka....viem, že niečo si aj namýšľam :-(...nie, nikdy nič nevyčíta, ale jednoducho niekedy aj výraz tváre veľa povie.....
ups, sorry za double :-)
Andrea, Natalia.....áno, snažila a snažím...on je taký športový typ....ale aj perfekcionista :-), čiže všetko robí na 100%...no aj ja som trošku menej športová a nestačím mu , nič nepovedal ani nevyčítal, ale mi bolo blbo z toho, že ho brzdím a spomaľujem......
Andrea, Natalia.....áno, snažila a snažím...on je taký športový typ....ale aj perfekcionista :-), čiže všetko robí na 100%...no aj ja som trošku menej športová a nestačím mu , nič nepovedal ani nevyčítal, ale mi bolo blbo z toho, že ho brzdím a spomaľujem......
ok, tak potom ďalšia otázka by znela asi tak, že či ťa niekedy chcel zapojiť do svojich koníčkov a voľného času??? alebo si sa chcela aj zapojiť sama od seba a odbil ťa?
ak hej, tak nestrácaj čas, verím, že si mladá a máš ešte čas byť s niekym, kto chce byť s tebou ;)
Ak ti na nom naozaj ešte záleží,porozprávaj sa s ním a vyjasnite si váš vzťah.Ak je to ok,a mu na tebe záleží,snaž sa čo najviac času tráviť s ním-to je dôležité-venovať sa jeden druhému.
tak sa k nemu zapoj v tom ,čo má rád.Moj rád chodí na ryby,ja som tam chodila s ním,ale to som v kuse len čítala knihy,časáky,a teraz???Neverila by si-už aj ja sa zapájam do chytania a baví ma to-nahadzovať udicu a vyberať ryby,a už som aj ja chytila-no velmi ma to chytilo.Verím,že dnes ideme zas-chodíme skoro každý deň,ked je počasie.
Andrea....nie,nežijeme spolu, sme spolu len necelého pol roka...a tieto pocity mám v poslednom čase......možno aj ja som bola v poslednom čase k nemu "menej milá", ale to je jednoducho z toho dôvodu, že vidím, aký je - oberá ma to o náladu a aj energiu.........hej, a na koníčky ma vždy čas a plno energie