Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prvy krat- ochrana

likeAvirgin

po pravde by som sa nedivila ale ani by mi to nejako nevadilo, teda ak si mal na mysli oral. vravim, skusenosti nemam. mozno to casom pride, no teraz by som sa hanbou asi prepadla a rozkos by som z toho nemala uz len preto... a navyse mam trocha komplexy z tam dole, kvoli "vzhladu" takze hold zatial preferujem sex (divne to znie ked som stale panna:D )samo ze s patricnou ochranou :)

AdamKrt

likeAvirgin:

potom sa nediv, ked priatel Ti to tiez neposkytne. A pritom je to jedna z najkrajsich technik, ak nie prave ta najkrajsia.

likeAvirgin

to je sice pravda no fajka sa mi protivi. mozno sa to casom zmeni, nikdy som to nerobila, no zatial zastavam nazor ze penis ma predsa nejake to svoje predurcene miesto... ;) a kym su sposoby ako sa vyhnut otehotneniu...

isabella

niektorim chlapom sa bohuzial zosuchuje, sama neviem ako je to mozne, ale jedneho som mala, ktoremu sa stale zosuchoval a to aj ked som mu ho sama nasadila s cim som mala predtym niekolkorocne skusenosti bez nejakej chyby z predosleho vztahu...
prerusovany styk znamena, ze ked muz citi, ze bude striekat tak ho z teba predtym vytiahne... ak bude mat popri tom este aj kondom, tak to ako ochrana uplne staci...
ja osobne som s hak problemy nikdy nemala, po vysadeni som mala rovnako presny cyklus ako hodinky, zalezi to asi dost od organizmu, ale ak nemusis, chemiu do seba nepchaj...

likeAvirgin

joj a to sa moze tak lahko zosuchnut? ja som myslela ze to sa len ked je to nejake divoke :D a to teda dost pochybujem na prvy krat :D ja som prave na HAK pocula chvalu...ze bude cyklus ako hodinky, zlepsi to plet a narastu prsia- to teda skor nechcem :D a hlavne teda kvoli zabraneniu tehotenstvu... asi je to dost individualne...sice si myslim ze zbytocne do seba pchat chemiu... a teda trapna otazka ale neviem, tak sa spytam :D v com spociva prerusovany styk? sa ako spravi mimo a pokracujeme s novym kondomom? :D

jumbo

Ahoj. Ano staci ti iba kondom, ale treba davat pozor aby sa nezosuchol. Najlepsie taktiez praktizovat prerusovany styk + kondom. Inak HAK neber je to svinstvo a rozhadze ti cyklus. Aj moja priatelka brala HAK a zistili sme ze staci kondom napr. Durex Extra Safe (nikdy nepraskol).