Prosim vas o radu - priblizne pred tyzdnom ma dostipali komare, zhruba po 3 dnoch sa mi na trupe (kde ma dostipali najviac)vyhodili dalsie male vyrazky az cele flaky. Skusala som tabletky proti alergii z lekarne, ale nic nepomaha. K lekarovi sa mi ist neda... co by to mohlo byt? Nic zvlastne som nejedla...
alergia, komare alebo nieco ine?
V noci ma uštipol komár a dostala som alergickú reakciu, takú, že sa mi napuchla horná pera asi tak trikrát ako originál a napuchlo mi líce pod okom, vyzerám ako dobitá, a to ma štipol do ruky. Alergická nie som, mala by som sa niečoho báť? alebo to nehať tak?
ďakujem
a nieco menej zivotu nebezpecne by to byt nemohlo? nema nikto podobne skusenosti?
Mňa tiež občas pichnú, ale už to ani nesvrbí:D
A dnes v spravach davali,ze uz dvaja na Slovensku pomocou komara maju aj toto- www.bull-terrier.sk
Bodnutia spôsobené komármi vyskytujúcimi sa v našich zemepisných šírkach majú skôr charakter nepríjemného svrbenia ako ohrozenia života. Avšak v niektorých prípadoch sa vedecky dokázalo, že bodnutím komára môže dôjsť až k prenosu nebezpečných chorôb. Takéto riziko však môže nastať v dôsledku bodnutia komármi druhov vyskytujúcich sa v tropických a subtropických oblastiach.
www.enoviny.sk