ma niekto skusenosti s palenim vonnych tyciniek, uzivanim antidepresiv, ako to vplýva na psychiku, ake to ma ucinky, ci je to vhodne palit v byte a podobne
vonne tycinky, antidepresiva, psychika
Keď som bola v Indii tak som si od tade doniesla tyčinky Goloka Nagchampa Agarbathi v takom žltom obale ktoré sa dajú zohnať i na nete www.nomad.sk Sú úžasné ešte sa neviem zbaviť tej magickej exotickej vône. Také pre pohodu.:-)
Dym z tyčiniek asi nie je dvakrát zdravý, vhodnejšie sú odparované éterické oleje.
www.novinky.cz
well ale to je niečo úplne iné :D ako mi bolo povedané :D díky za článok
jancecka- tehotenstvo.rodinka.sk
a prečo sa tehotným nedoporučuje aromaterapia? nie že by mi to vadilo :D len sa pýtam :D
Keďže majú prírodné zloženie, sú bezpečné pre zdravie, na rozdiel od chemických osviežovačov vzduchu, a navyše majú prirodzený aromaterapeutický účinok.
Niektoré z nich sú vhodné pre chvíle oddychu, vytvárajú atmosféru plnú tepla a navodzujú pocit uvoľnenia, sú vhodné pre chvíle trávené v kruhu priateľov a rodiny, niektoré majú upokojujúci účinok, iné povzbudzujú, oživujú a podporujú koncentráciu. Japonské vonné tyčinky sa používajú taktiež pri meditácii.