Ahojte. Už od narodenia sa trápim s ekzémom a už by bolo načase sa ho po 17 rokoch zbaviť. Mastičky a podobné veci, ktoré užívam mi ekzém vždy len utlmili ale úplne nevyliečili a hneď sa mi vrátil. Už dávnejšie som čítala, že telo treba vyčistiť zvnútra tak som si našla detoxikáciu, ale je tam len napísané, čo treba jesť atď. ale ja by som potrebovala nejaký program resp. čo v ktorý deň jesť. Tak ak má niekto skúsenosti a detoxikoval niekedy tak nech mi poradí ja už spravím fakt čokoľvek. Ďakujem :)
Detoxikácia (program)
laco,
to si robil tú techniky s tou slanou vodou?zaujalo ma to, ale zdá sa mi to dosť náročné pre začiatočníka ako som ja... a výsledok bol aký? čistá voda na konci.... dík ak odpovieš
najúčinnejšia detoxikácia je pôst... to by som odporúčal skúsiť si nejaké jednodnové a potom si dať aj dáky týždnový alebo 15-dnový. Dá sa to urýchliť keď si dáš do vody ktorú budeš piť cez pôst trochu citrónu.
Keď tu vravíte o črevách, akurát dnes som si ich úplne prečistil jednou technikou z jógy www.jitrnizeme.cz
Ale musíš sa pripraviť že sa u teba prejavia detoxikačné symptómy ako bolesť hlavy, možno nejaké vyrážky, únava... to je preto že tie toxíny ktoré boli niekde uložené chce telo vylúčiť a v čase kým putujú krvou do nejakého orgánu na vylúčenie robia zlobu
Koloidne striebro je vyborne na rozne problemy mikrobialnymi infekciami,
ale rozhodne nie je detoxifikator, v ziadnom pripade.
Detoxifikacia sa prevadza absorbciou, enzymatickou cinnostou a chelaciou.A samozrejme vodou.
Ak je zamorenie sposobene toxinmi z mikrobialnej cinnosti, tak snad koloidna strieborna voda nepriamo pomoze tym, ze potlaci mikroby a tym ich vyrabanie toxinov.
Ale priama detoxifikacia tam ziadna nie je.
ahojte, mam podobny problem, s atop.ekzemom, zaujimalo by ma za aky cas ste si vsimli nejake zmeny pri uzivani koloidneho striebra
aj ja mam dobre skusenosti, koloidne striebro mi vyliecilo uplne ekzem
Renka78 suhlasim stebou a zaroven je aj dobre na psoriazu
Dominika ak chceš prečistiť organizmus skus sa zamerať hlavne na dostatočný príjem tekutín , denne je potrebné vypiť 2,5 - 3 l tekutín, veľmi dobré sú aj bylinkové detoxikačné kúry alebo čínska detoxikačná kúra /mlganie oleja /, mala by si sa vzdať hlavne bravčového a hovädzieho mäsa , mäsových výrobkov ,výrobkov z bielej múky,sladkého mlieka,bieleho rafinovaného cukru. Do stravy zaradiť cereálne výrobky,kyslomliečne produkty s probiotickou kultúrou, namiesto cukru používať med, piť surové zeleninové šťavy a konzumovať surovú zeleninu.Ak bolo na obed mäsko, tak urcite by si ho mala jesť až na druhý deň na obed alebo až na tretí deň. To platí samozrejme aj o mäsových výrobkoch. Celkovo je potrebné mäsko nahradiť zeleninou a ak, tak konzumovať radšej chudé hydinové mäso a ryby. Tento detoxikačný program sa môže kombinovať s pitím čaju z kvetu aloe a liečivých bylín, pripadne ešte aj pitím Aloe Vera gélu.
Ivka,a čím iným by malo byť zanesené hrubé črevo ak nie výkalmi?