Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Detoxikácia (program)

Príspevok v téme: Detoxikácia (program)
Dominika.

Ahojte. Už od narodenia sa trápim s ekzémom a už by bolo načase sa ho po 17 rokoch zbaviť. Mastičky a podobné veci, ktoré užívam mi ekzém vždy len utlmili ale úplne nevyliečili a hneď sa mi vrátil. Už dávnejšie som čítala, že telo treba vyčistiť zvnútra tak som si našla detoxikáciu, ale je tam len napísané, čo treba jesť atď. ale ja by som potrebovala nejaký program resp. čo v ktorý deň jesť. Tak ak má niekto skúsenosti a detoxikoval niekedy tak nech mi poradí ja už spravím fakt čokoľvek. Ďakujem :)

Well

Denoxinal obsahuje kombináciu liečivých rastlín a nutraceutík, ktoré podporujú prírodné detoxinačné procesy v organizme (metabolizmus a odstraňovanie jedovatých látok z tela). Výťažky z liečivých rastlín podporujú činnosť žlčníka, pečene a obličiek a významne chránia pečeň pred poškodením(pestrec mariánsky). Dokážu tiež odstraňovať z tela ťažké kovy (chlorela-druh vodnej riasy a cesnak), čím majú "očisťovací" vplyv na krvné riečisko. V spojení s pektínom (druh vlákniny) pomáhajú regulovať hladinu cholesterolu a cukru v krvi a priaznivo ovplyvňujú činnosť tráviaceho traktu.

levanderka

jaj ona nerobila tuto metodu ? aha :D no hej esteze je tam ta sol :) inak by bolo aamen nam:D dnes som to skusila, ale tak skoncila som pri tretej salke :D a potom som iba pila cistu vodu, nech sa mi oblicky nezblaznia z tej soli. dufam, ze teraz nebudem viazat velmi vodu, ide leto :D

Laco24

levanderka

zomrela preto že pila čistú vodu... jej bunky ju doslova nasali a nebezpečné je to hlavne pri nervových bunkách. Okolo buniek sa vlastne vytvorí hypotonické prostredie a myslím že to netreba vysvetľovať :-)

presne k tej soli som zabudol povedať že do litra stačí kávová lyžička. Ak jej bude ešte trochu viac tak je to fajn. Tá soľ je tam nato aby sa tá voda nevstrebala cez črevá do krvi. A ak tam tej soli bude viac tak bude prenikať trochu vody z krvi cez klky do tenkého čreva a tie sa prečistia aj zvnútra a to je dobre :-)

levanderka

radim ak nepojdes na WC tak strc prsty do hrdla a vyvrat to. jedna baba vypila 2 litre vody naraz a zomrela. tuto metodu som chcela vyskusat aj ja ale bojim sa :D radsej som zvolila psyllium :)

jasné to nie

laco,

napíšem ako to dopadlo, chystám sa v nedeľu no uvidím, hi, inak tá voda len pretečie tak nemôže mať nejaké škodlivé účinky, o tejto deto.. som počula už dávnejšie, len som nemala odvahu, tak skúsim...

Well

Stačia dva gramy
Požitie enormného množstva morskej vody môže mať pochopiteľne pre ľudský organizmus smrteľné následky. Obsah soli v mori sa pohybuje v priemerných hodnotách 33 až 37 promile. Chlorid sodný tvorí v mori až 85 percent všetkých rozpustených látok.

Každý hlt je tak záťažou pre organizmus, ktorému na optimálne fungovanie stačia už dva až štyri gramy tejto látky denne, v závislosti od miery fyzického vyťaženia.
magazin.atlas.sk-

Laco24

jasné to nie

keď to skúsiš tak prosím napíš ako to dopadlo :-)
ešte ti poviem že ten 4. cvik stačí robiť v tej jednoduchšej forme
aaaa ked z teba nebude chcieť nič vyjsť ani po 6. pití a cvičení tak cvič dalej a zavše aj vypi dalšiu vodu a zasa cvič, mne to tiež trvalo o čosi dlhšie. dokopy som vlastne minul 3 litre slanej vody :-D ináč nemá to prečo bolieť, tá voda len tebou pretečie a to je všetko

jasné to nie

laco,

tak dakujem, skôr sa bojím, že budem mať z toho krče, neviem si predstaviť toľko krát na záchod bez bolesti zaládka, no ved uvidím

už potrebujem nejakú poriadnu očistu, cítim sa taká zaplavená bordelom--- hadam to pomôže

Laco24

jasné to nie

taaaak nebolo to také ťažké, robil som to prvý krát a zvládol som to. Som rovnaký začiatočník ako ty :-D tie cviky sú naozaj úplne jednoduché, najťažšie bolo asi vypiť tú vodu :-D
tak tá voda čo zo mňa vychádzala nebola úplne čistá, bola ešte akási mútna ale chystám sa to zopakovať, možno niekedy budúci týždeň.