ahoj chcem sa spytat, zo zenou spavame pravidelne a mame nechraneny sex. Moja otazka je ze pri sexe neejakulujem priamo do zeny ale mimo a po par minutach mame dalsi sex medzi tym sa vobec nesprchujem ani si penis neutieram ani nic take, je normalne ze zena z toho neotehotnie? Nie ze by sme sa o to snazili ale vobec by sme sa tomu nebranili. je mozne ze jeden z nas moze byt neplodny? dakujem
viac x sex po sebe.
Xi zaujimava tema. Manzelka tiez neotehotnela hadam aj pol roka kym sme nesli naplno! No hned ako sme sa rozhodli pre druhe dieta, a isli naplno sa hned na prvy krat podarilo! Takze o neplodnosti netreba rozmyslat pokial to nepustis do nej! Netreba zabudat nato ze poniektorim to trva mesiace az roky kym sa podari,pritom idu naplno a snazia sa,a su zdravi-pocatia schopny. Pokial obaja chcete dieta tak to pusti donej,a nestresujte.
Ta sanca tam je malá.Mozne to vsak je.Preco hned myslis na neplodnost?
Veď dobre.. ja chápem, že sa nesnažia náročky otehotnieť.. ale prečo potom riešia či nie je náhodou niekto z nich neplodný.. príde mi to ako úplný nonsens. ale ok, nemusím všetkému rozumieť :-)
suhlasim s odpovedou odpovede/odpoveda :)
... a dodavam, ze to moze byt aj tym, ze na oplodnenie potrebujes urcite mnozstvo spermii. cize v nejakych par kvapkach ich nie je dost na oplodnenie (aj ked vzdy je tam moznost).
toto je inak dobra tema pre vsetkych tych ktori vsade zaryto tvrdia,ze sa da otehotniet aj z kvapky. ano da, ale to uz je asi vacsia sanca, ze budes v padajucom lietadle ako to, ze zena otehotnie.
ved oni sa nepokúšajú náročky otehotnieť.. len sa tomu nebránia...
marek, je aj to možné, že niekto nemôže mať deti z vás dvoch, ale to je až to posledné riešenie, je možné, že proste máte šťastie.. ako tu už bolo písané, trafíte rovno na neplodné dni.. :)
a preco sa neurobis do nej ked by ste aj brali tehotenstvo?? mas na to rozumny dovod? neviem ci som ja nejaka mimo, ale podla mna vacsina tehotenstiev vznika prave tak, ze chlap sa urobi DO zeny. Tvoje rozmyslanie mi pride uplne nelogicke..
sophinka_ : ano ejakulujem mimo, ale ak si davame druhe kolo alebo tretie tak na penise predsa spermie este ostali a ked ho taky do nej zasuniem tak do nej spermie dostanem nie? preto som sa pytal preco neotehotnie...moze byt to s tymi neplodnymi dnami ale to mi uz pride ako strasna nahoda...neviem ci by to bola naozaj vzdy taka nahoda :(
..ak správne rozumiem.. nebránili by ste sa tehotenstvu - nechávate to na prírodu, ale neejakuluješ do ženy, ale mimo? ..asi som nechápavá.. ale.. nejak nerozumiem tvojmu konaniu :-)
Vsetko moze byt mozne, ale skor si myslim, ze akurat vzdy trafis do neplodnych dni a vtedy nie je ziadna pravdepodobnost, ze zena otehotnie.