Najlepší plastický chrirug - na silikónové prsia Košice?

Pigma39

čaute baute. Oplatí sa premýšľať nad plastikou pŕs u nás v Košiciach? či by bolo vhodnejšie aby som sa obrátila na nejakú kliniku niekde inde, napríklad v Bratislave alebo tak? Kde sú akí kvalitní doktori, viete mi poradiť?

Eva Rabova

Ja som si dala prsia zvacsit na Klinike Envy u Dr. Nasaba. Som uplne spolkojna, doktor je super a aj personal je strasne zlati. Prostredie ani nehovorim a prsia krasne, ziadne komlikacie ani vyhrady.

stephanie18

Ahojte všetci. Chcela by som sa opýtať či má niekto skusenosti v Košiciach na ENVY klinike? Chcela by som si zavcsit prsia, termin mam na kozultaciu Pán Dr. MAHDI NASAB ma "asi bude" operovat... Dakujem!!!!!

Bejka

Ahojte,
musim reagovat na sususu, na ktorej prispevok som narazila teraz.
S tou rekaciou na p. doktorku Potocku, ktorej som neskutocne vdacna za vyriesenie mojich hnusnych, napadnych, poporodnych zil na nohach, nemozem suhlasit. Konecne mozem s hrdostou nosit suknicky :-)
P. doktorka je navyse velmi mila a ludska, s trpezlivostou mi odpovedala na moje mozno aj neprijemne otazky. Akurat som musela dlho nosit kompresivne puncochy, no vysledok stoji za to... Ja som mala na nu dobre referencie.

sususu

Gluck je tusim v tom centre plastickej chirugie nie? ja som tam bola ale operovala ma zena, sice nie na prsia, ale na zily na nohe, dodrbala mi to uplne neda sa to uz opravit. NIKDY V ZIVOTE BY SOM TAM UZ NESLA. NECHCEM KAZIT MENO TOMUTO PANOVI CHIRURGOVI NEPOZNAM HO ALE TA DR. POTOCKA TUSIM SA VOLALA TAK TO BOLA HROZA

bellinka

prso mam urobene prsia v ke v chirmed.sk dr.magdo s dr,,krcmarom, som y ba a letela som ay doke ya nimi lebo su uyasne sikovnz a skvelz ludia odporucam , sidlia v centre mesta kuk na ich stranku