Najlepší plastický chrirug - na silikónové prsia Košice?

romanusaa

ahojky freduska prave to je to coho sa bojim, ze ci budem mat spravny odhad na to ake velke prsia chcem mat, preto by som bola rada keby som nasla lekara ktory by ma usmernil aj v tomto smere, ze by mi povedal, ze tak toto uz prehanam, ze by to bolo moc a podobne :) Ty mas aky pocit z tvojich prs? je na nich vidiet moc, ze nie su tvoje?

freduska55

romanusaa tento rok som bola na zvacseni prs. Je to zvlastne sa na to pytat tak mne je to jasne ja som tiez na tom tak bola, ze ked som videla urobene prsia ze si hovorim, ze to musim mat, ale nevedela som na koho sa obratit az kym znama neprisla s tym ze si dala urobit :) tak som to potom zacala riesit a robili mi nakoniec prsia v Centre plastickej a estetickej chirurgie a tam co sa tyka toho ze ake velke, tak myslim ze kazda zena ma iste predstavy ake prsia by chcela mat, ale ide aj o to, ze mnohe mame mam pocit ruzove vyhliadky a chceli by sme velke a neuvedomujeme si ze v reale by to vobec nemuselo byt pekne, takze mna tam lekar nasmeroval, ze co by bolo lepsie :)

martina.d

breastfast si si istá, že dobre vidíš? pretože takéto lieky sú zbytočné, neraz som kadejaké vyskúšala a úspech žiadny, takže takýmto veciam už neverím. Ak žena chce mať pekné prsia tak jediná možnosť je podstúpiť plastiku :)

Pigma39

Takže sa mám viac zameriavať na lekárov a kliniky a nie mesto hej? takže nemám ani riešiť niečo také, že by som mala niekam cestovať?
kvôli tomuto zákroku sa za dobrým lekárom teda oplatí cestovať hej??

breastfast

Tabletky na zväčšenie poprsia - -odkaz odstránený- Pomohlo mi to. Užívam teraz 2. mesiac a prsia mám väčšie a plnšie.

romanusaa

ako viete tie co uz mate zakrok za sebou ze o kolko chcete zvacsit? ako viete ze ci to bude vyzerat dobre alebo nie?
Minule som stretla znamu a ma urobene prsia, ibaze mi prislo uletene sa jej na toto pytat. Vyzeraju na nej velmi dobre, ani by som nepovedala ze nie su jej. A presne take cosi by som aj ja chcela :-) mas pekne prsia aby vyzerali ako prave.

kvetinka777

-2miriamma-

veď áno, veď na to som sa snažila poukázať. Že skôr treba dbať na kliniku a na lekára a ani nie tak na mesto, pretože to o ničom v podstate nesvečí.

-Rybieta10-

tak mne dosť pomohlo aj to, že som si čítala stránky tých rôznych kliník, na niektorých dokonca nájdeš aj niečo také, že skúsenosti a prax lekárov a podľa mňa, teda aspoň u mňa to tak bolo že to mi pomohlo sa rozhodnúť :)

Rybieta10

Ako zistím či má lekár skúsenosti a aké? Ako zistím na ktorého lekára sa môžem spoľahnúť? veľmi rada by som tento zákrok podstúpila len mojou veľkou dilemou je komu sa zveriť do rúk, aby som mu dôverovala a nemala strach :)

2miriamma

kvetinka môj názor na to je taký že príliš ani nezáleží na tom kde si človek dá tie prsia urobiť, akože mesto, ale skôr na tom aký lekár tú prácu robí. Koľko skúseností má a podobné veci :) vôbec nie je dôležité či je klinika v KE alebo v BA, to vôbec nesvedčí o kvalite :)

kvetinka777

-Pigma39-

Musela som sa pousmiať nad tvojím komentárom, keď som si to prečítala. Osobne si nemyslím, že v Bratislave sú najlepší lekári. Za to, že je to naše hlavné mesto neznamená, že všetko je tam skvelé, to si zapamätaj ;) mne robili prsia v Košiciach a mám ich krajšie ako kamoška, čo bola v BA ;) takže nie všetko je tak akoby sa ti mohlo na prvý pohľad zdať :)