Robím všetko preto,aby som schudla, jem častejšie malé porcie, nejem mäso, len ryby a hydinu, nejem biely chlieb a pečivo, ale celozrnné výrobky, ovsené vločky, nízkotučné jogurty, ovocie, zeleninu...ale trochu málo pijem...je možné že práve preto sa mi nedarí schudnúť? Alebo mám už z tých večných diét spomalený metabolizmus? Poradíte mi, ako ho zrýchliť? Ďakujem
Preco nemozem schudnut?
Ja na sebe uplatňujem hladovku len tak, že nejem po 18 hod.:) Keby že nejem tak týždeň, tak som štíhly jak tyčinka.
Jojo efekt sa podľa mňa dostavuje vtedy, ak si človek nekontroluje denne váhu.
hladovka nie je zdravá a potom príde taký jojo efekt že máš dvakrát viac kíl ako si mala... radšej niečo rozumnejšie... a ak to nejde tak treba zájsť k lekárke možno v tom sú hormóny napr. štítna žľaza
B. ako hladovka? to akoze par dni nic nejes?
Tak to je asi dosť komplikovaná téma. Podľa mňa jedno platí isto - hladovka a to totálna. Ja takisto chudnem, ale nechce ma to pustiť dole, asi genetika, ale aj na ňu platí hladovka, škoda len, že je tak nepríjemná, ale výsledok zase veľmi príjemný. Asi je to tak, že tukov sa človek paradoxne zbaví rýchlejšie ako svalov, ale aj na ne platí ...