zdravim, mam zachvílu 17rokov a ešte som nemal vztah. sotva som sa bozkaval aj to nie za triezva. paci sa mi vela dievcat ale zatial ziadna neprejavila zaujem o mna aj ked ja som sa o to pokusal. do 18ky by som chcel mat sex. co mam preto robit?
Neskuseny
kamarat do 20 vobec o baby zaujem nejavil, mal len svoj sport. a prisiel na vysku a ze aka zmena :D neviem preco chces mat do 18 sex. o to vobec nejde kedy. ja mam 20 a som panna. a co? radsej si pockam na niekoho s kym to nebudem lutovat a budem mat pekne spomienky. tiez som mala obdobie ked ma to trapilo ze vsetky kamaratky uz to svoje poprve mali, ale fakt je ze si mozes vybrat: bud to spravis to je jedno s kym len aby si to mal rychlo za sebou a mohol si povedat: ha! ja uz som mal sex! alebo si to mozes usetrit pre dievca ktoremu to isto bude imponovat ze ona je TA PRVA a mozte sa spolu krasne zaucat :) a ked o teba nejavia zaujem, mozno zmena image alebo ked sa ides zoznamovat s dievcatom- hladaj v nej kamaratku nie hned frajerku. toho sa baby niekedy zlaknu :) aa skus sa poobzerat mozno je niekde nejaka seda myska co sa ta len hanbi oslovit... :)
ahojte no co ze pojdes do ciganskej osade nepocuvaj toho sialenca on je somar ,,,, prvy sex to je zazitok musis sa uvolnit a byt frajer tak po teba dievky pojdu zmen image a uvidis ze to bude dobre ved niesi gai aby si to nezvladol ,,,, a stou rodinou co tu pocujem na to zabudni uzi si svoj zivot s zabavou
to je silný problém...
ja som mal podobný ale v sedemnástke sa vyriešil :-D ale podla mna je to jedno kedy začneš ajtak si to prvý krát užiješ poriadne až keď si rok od*ebeš :-)
chod do ciganskej dediny :D
A naco chces mat v 18tke sex ? To si pripraveny stat sa otcom, ci chces hrat ruletu s pohlavnymi chorobami ? Alebo si chces tak skoro zakladat rodinu ?
Ci len vyrovnat sa kamaratom, zamachrovat pred nimi...
Este aj kraliky vedia trtkat o 106. S kazdym clovekom zvysujes riziko roznych chorob. Nehovoriac o tom, ze treba vzdy pocitat s tehotenstvom, ako moznostou...
popros tatka o vreckove, alebo rozbi prasiatko - a sup-sup do bordelu :-D