Lupienka biopulse salubre

Príspevok v téme: Lupienka biopulse salubre
akab

Dobrý deň, chcem sa spýtať na produkt, ktorý sa vyvíjal 4 roky tu na Slovensku. Volá sa BIOPULSE SALUBRE - obsahuje peptidy s regeneračnými účinkami na kožu. Orgánovo špecifický ultrafiltrát pripravený z králičej kože.

Mám psoriázu a neviem, či tento \"schválený\" výživový doplnok naozaj funguje. Stojí neskutočné peniaze, preto prosím o radu.

Ďakujem.

Súvisiaci obsah

matej50

Ja mám s biopulsom veľmi dobré skúsenosti. Tiež som pôvodne do toho nechcel investovať toľko peňazí, ale nakoniec som si povedal, že kam má človek investovať tie peniaze, ak nie do seba a do zdravia. Psoriázov som trpel praktick už od narodenia a momentálne moje problémy úplne ustúpili, ešte nič nidy mi tak nezabralo, možno to je individuálne, ale fakt môžem odporučiť. Ja som si ich objednával cez stránku nutristar. Najskôr som ich kontaktoval, vysvetlili mi o čo ide, dôkladne ma oboznámili s prípravkom biopulse a dohodli sme sa na cene. A potom začala moja ozdravovacia kúra :)

or

psoriaza je dedicne,alebo auto-imunitne ochorenie. Myslim,ze vyliecit sa neda,ale daju sa zmiernit jeho priznaky....Odporucil by som upravit stravu(ma suvislosti z traviacim traktom ako vacsina koznych ochoreni) a samozrejme biopulse salubre( kedze nema ZIADNE vedlajsie ucinky treba ho vyskusat) stoji to za to!!!! podporovanim imunity by sa teoreticky stav mohol zhorsit,ale skusil by som kombinaciu biopulse immunis a salubre...(su to VYZIVOVE DOPLNKY A NIE LIEKY!!!! takze sa netreba obavat nic nepokazite...

pravvdivka

www.bioharmonia.sk......je to velky osuch vytahovanie penazi od ludi!!!!!!!!a Ten ,,lekar,,...SUCH......ten ma psychicky tak zdeptal ,ze som sa z toho spamatavala niekolko dni.Sesternica k nemu chodila rok a ziadny vysledok!!!!!

exGulocka

Ja mam kamarata ktory si tym Biopulsom liecil psoriazu a vraj mu to velmi pomaha. Dost vahal, ze vraj je to drahe, ale teraz si to nevie vynachvalit.

Natalka80

ahoj tak mozem povedat ze tento vyrobok je celkokm fajn ale este lepsi a ucinejsi a ovela lacnejsi je koloidne striebro od koloidne.sk
Vyskuzsala som a mam velmi dobre vysledky.

dzina5111

Ahoj ked sa chceš zbaviť psoriázy tak si nahod stránku www.bioharmonia.sk mi tam chodíme a veľmi nám to pomáha psoriázy sa zbavíš, dá sa to len treba tomu verť. Skoré uzdravenie ti prajeme.