Mam problem. Trpim bulimiou asi rok. Mam 17 rokov. Uz od vcera mam pocit ze mam stale volaco v krku a neda sa to prehlnut.. Co mam robit? Nechcem ist moc doktorovi hanbim sa zato..Viem aj prestat stym len chcem vediet ci to prejde ten hnusny pocit v krku.
Bulimia- bolest v krku
Asi ho mas podrazdene a napuchnute a preto mas pocit, ze tam nieco mas. Alebo je to psychicke, aj to je mozne. Poznam to ...
kurnik ked sa najem citim to viac
mozno ho mas len podrazdene z vracania,preto sa ti zda, ze tam nieco mas... pekne cajickuj a skor ci neskor ta to prejde ;) uvidis...
PRECO? :D
fuha, prepac naozaj nie, no to je usmevne, ...
neviem ci si si nevsimla ale ja som chalan
to moze byt len Tvoj obranny mechanizmus, obranna reakcia na veci, ktorymi si presla, ...
ja nemam problem stym prestat. mam pevnu volu a uz to nechcem zazit tu bolest v krku.. a inak mozem vediet preco mam stale pocit ze v tom krku nieco mam?
bulimia, znamena strata bezpecia pocit ohrozenia velky pocit strachu v dome, mozno zo zivota, ... povedala by som ze to chce zmenu velku zmenu, ale ktorym smerom je na Tebe posudenie, ...
Aj mne sa to stavalo dost casto... dokonca som nemohla ani prehltat, lebo ma to bolelo... ale vzdy ma to po par dnoch preslo... skus si spravit nejaky caj na hrdlo, resp. skus tantum verde. hlavne negrcat ;) drzim palce