Dobrý deň , mám jeden vážny problém a to je veľké potenie . Nie je to len v podpazuší , ale je to na celom tele . Hlavne keď idem do/zo školy a na sebe mám tašku , mám celý chrbát mokrý , potom ked si dám tašku dole , celý chrbát na tričku od potu , je mi trápne , ale nemám to len ked mám tašku , ale aj klasicky hlavne teraz ked je teplo , prejdem pár metrov a už som spotený a nie tak že to len cítim , ale toto aj vidieť . Prosím teda o pomoc , dá sa s tým niečo robiť ? Existuje na to niečo ?
nadmerné potenie
no ja som si ten driclor dnes kupila, tak idem vyskusat, som zvedava co to je zac....
Mozes skusit Driclor... na letaciku sa sice uvadza ze je to len na podpazusie, ruky a nohy ale bratranec si to daval aj na chrbat a pomohlo. Zozaciatku si to natieral kazdy vecer pred spanim (po osprchovani) a neskor stacilo uz len raz alebo dvakrat za tyzden. Stoji necelych 7 eur v lekarni.
rew: To je iba čaj ? Iba to vypijem ? Prepáč za takú sprostú otázku ,ale v tomto obore niesom ehm "doma" .
inak.. cajik zo salvie nema nejak extra lakavu chut.. aspon pre mna.. a tom mam bylinky rada :) takze ak by si mal podobny problem, mozes skusit aj florsalmin (tinktura zo salvie lekarskej) volnopredajne v lekarni (na webe som nasla cenu 3,10 €) super aj pri zapaloch hrdla :)
potijanko> citala som este davnejsie ze na nadmerne potenie zabera salvia, skus si nieco o tom vygooglit. vlastne si idem vygooglit aj ja :) tiez mam s tym problem.. co mi vadi najviac je potenie na tvari... zvysok tela je ok, ani ten pot nijak nezapacha, ale ked vojdem z vonku do miestnosti, tvar mam celu mokru.. stekaju moi z cel pramienky potu.. no pruuser :) mam to v zime aj v lete, ale teraz s tymi horucavami to zacina byt dost zle, tak asi idem otestovat ten caj :)