Pamatate si na tento prispevok, kde som tiez prispievala? A co sa teraz nedozviem? Ta mrcha, ktora ho vtedy otravovala, teda, on s nou teraz chodi, ja uz neviem, ci su ti chlapi normalni, ci je on normalny. Prosim uteste ma, je to sice nejaky cas od rozchodu, ale nastvalo ma to a rozosmutilo, prosim, uteste ma, dakujem.
byvala sokyna dosiahla svoje
podla mna to nebolo take rozumne si myslim ze lepsie je sa rozist v dobrom ...
Napisala som mu, ze je debil a chrapun to navrhovat. Nech mi viac nepise a ze ho nechcem nikdy vidiet. Myslite si, ze to vazne pomoze? Lebo momentalne sa citim lepsie, ale ktovie, ako to bude neskor.
Uz odpisal a hadajte co? Ze uz chodia dlhsie, ale ze vraj nechcel, aby som sa preto trapila. Nie je v tomto uzasny, najskor mi klame, zatlka a teraz si mysli, ze mu bude odpustene? Ze vraj mozme ist niekedy na kavu alebo vylet aj s nou.
No a dalsia divna vec na vztahoch je ta dnesna "norma" ... ze
rob toto, aby on robil hento
(priklad: daj mu volnost, bez ohladu na cokolvek)
(priklad2: z casu na cas treba byt agresivny, aby nebola nuda
prklad3: treba provokovat ze ma bali niekto iny aby sa terajsi partner viac snazil..
a vela vela takychto "rad" som uz na nete aj ide cital, a cele mi to pripada byt take ako keby umele, ze "navod ako milovat a byt milovany" a nejde to z tych ludi tak "od srdca".. i ked mozno ide, to nemozem posudit, ale divna predstava..
millli ked mozem pridat svoju skusenost...asi pred rokom sa mi stalo takmer toto iste, az ked som citala tvoj pribeh aj ten predtym co si tu mala na zdravi tak som sa pousmiala, ze vidim, ze takych je viac ako bol ten moj...boli sme spolu a ona sa mu takisto zacala vtierat, pritom to bola moja kamoska skor znama, so mnou prehodila par slov ale od neho si vypytala cislo pisala mu a pod, nechce sa mi to tu vsetko rozoberat velmi zase, on tvrdil, ze je len kamoska ze sa mu inak vobec nepaci, my sme sa rozisli fakt v kratkej dobe tam bolo viac dovodov aj ona...on sa so mnou rozisiel...a asi o dva tyzdne zacali spolu chodit, a takisto som mu hovorila nech si ma hocikutoru len nie ju, ona ako clovek je fakt krava, kazdy to vie...a vies co? chodili spolu par mesiacov..a potom sa rozisli...a co mi napisal potom? ze som mala pravdu, ze to bola uplna krava a ze bude stale lutovat ze ma nechal :D...mozno sa ti nestane taky isty scenar, ale ver mi, ze kazdemu sa vsetko vrati skor ci neskor....on uz mal medzitym viacero dievcat a ja stale troska stagnujem, ale verim tomu, ze aj na nas pride cas :)
ono to proste nevyslo to sa stava a tiez zase moc velka volnost moze byt na skodu ale podla toho co pises tak k nemu stale nieco citis a to by sisi najprv mala vyriesit...
No ono niekedy aj ten najblizsi clovek "zradi" :(
Tiez som videl nieco podobne na vlastne oci, ked sa pre svoje vlastne pohodlie(?) dany clovek obratil chrbtom tomu "staremu" a presiel na "noveho"...
Sice trochu z ineho kuta, ale napr u nas v rodine moji krstny rodicia su len taky "papierovo" krstny.. proste za t oze moji rodicia vynovili dom svojim rodicom, tak sa prestali rozpravat s nimi.. asi maju svoje "ego" alebo co, alebo su len divny..
a napriklad co muzi chcu... no kazdy je iny, a niekomu moze ta 'slava stupnut do hlavy".. ono som si vsimol ze takmer kazdy clovek sa meni, este neviem preco alebo ako by sa to dalo predpokladat kto sa bude menit, ale iste okolnosti z minulosti menia cloveka dost radikalne, az na nepoznanie... (najviac som si toto vsimol na kamaratskych vztahoch z pred 5-10 rokov a teraz), ti "kamosi" si proste nasli "lepsiu" partiu alebo co, alebo sa im zmenili priority na nepoznanie.. ako keby ich omrzel zivot alebo co, alebo sa im nedarilo a tym padom na neho zanevreli... tazko povedat..
a co chcu vo vztahu.. hmm.
no neviem si predstavit preco by nejaky muz zahodil dobry vztah a riskoval, hoci aj pre lepsi.. mozno iste "dobrodruzstvo" alebo "nuda", i ked ta "nuda" je ten najhlupejsi mozno dovod preco by niekto mal rozbijat nieco co funguje.. alebo len lenivost sa o tu fungujucu vec starat, alebo nieco co ich robi lahko zmanipulovatelnymi... a da sa ich ukecat na takmer cokolvek..
mozno je to len muzska DNA, ktora ovladne muzske (pod)vedomie a robi si s nim co chce, ale preco to robi? mozno je slaby, mozno len nevie najst svoju pravu tvar, cital som aj take veci, zevraj ked su ludia detmi, tak su "limitovany" a tym padom nedokazu odhalit svoje realne tuzby, lebo vzdy boli "toto ja nemozem","na toto ja nemam","toto sa nesmie","toto je neslusne".. a ked je clovek dospely, uz ma moznost robit cokolvek a tak ho ta jeho DNA mozno tlaci to vyskusat, mozno preto aby nezil ako "otrok" ale aby zil ako "chce"/"slobodny"... i ked proti tomuto sa velmi neda povedat ze je to bezprostredne "zle".. avsak akakolvek taka sloboda by mala bezprostredne koncit tam kde zacina sloboda druheho.. celkom komplikovane.. a tak mozno niektori muzi len "odhalia" pravu tvar.. (desiva myslienka), a nie len muzi a celkovo ludia (nie len vo vztahoch, vseobecne)
Ono jedem kamos mi poradil ze "nikdy nikomu never, ani kamosom, nai naj kamosom, a ani rodine, hlavne nie rodine".. (tiez ho jeho surodenci okabatili o nemale peniaze a take nepekne veci...) a asi ma z casti aj pravdu
Ale zase na druu stranu, dalsi clovek mi radil ze treba verit ludom, lebo ak im clovek neveri, tak nema sancu uspiet cist oa vyhradne "sam".. ale tento ma tiez z casti pravdu.. a je to opacny extrem.
na ktoru stranu sa teraz priklonit, to je otazka :/
millli11, akoby si v mnohom opisovala mna...vsetka ta pomoc jemu, podpora, taktiez mal volnost- chodil kazdy vikend na disky s kamosmi atd atd...vzdy som tu bola pre neho, vzdy ta chapava, ochotna, tolerantna, prisposobiva...a nikdy by som si nemyslela, ze prave toto bude moja "odmena" (zvlast,ked mi sam hovorieval,ako si ma vymodlil,ze si ma ani nezasluzi a ze lepsiu uz nenajde)
Uz fakt neviem,comu verit a ako sa chovat,aby clovek nakoniec za dobre srdce nebol za debila
Ovecka, lost, poradte teda, co vlastne muzi chcu? Nespala som s nim na prvom rande, ale az po vyse troch mesiacoch vazneho chodenia, dala som mu volnost, s kamosmi bol kedy sa mu zachcelo, padla rec aj o svadbe, ale nenutila som ho, ze musis si ma zobrat. Ako sa hovori, za dobrotu na zobrotu. Toto ma najviac stve, ze som bola s niekym, kto je vlastne klamar a nevie si stat za svojim, ale zase, keby nebolo zleho, nevedeli by sme, co je dobre, vsak.
Ja som uz tiez nad tym rozmyslala, ze ho uplne vymazem. Stale si vsak hovorim, co ak budem potrebovat nejaku jeho pomoc, nieco, v com je on odbornik? Hoci som to skor som to bola ja, co jemu pomahala. Ked som potrebovala nieco ja, pomohol mi asi v 1 alebo 2 z 10 pripadov.