Pamatate si na tento prispevok, kde som tiez prispievala? A co sa teraz nedozviem? Ta mrcha, ktora ho vtedy otravovala, teda, on s nou teraz chodi, ja uz neviem, ci su ti chlapi normalni, ci je on normalny. Prosim uteste ma, je to sice nejaky cas od rozchodu, ale nastvalo ma to a rozosmutilo, prosim, uteste ma, dakujem.
byvala sokyna dosiahla svoje
ako hovoris...na intuicii nieco fakt bude, ja som to vedela takmer na zaciatku ze pojde po nom a uhra to ze sa chce len kamaratit, lebo vsetci ju ohovaraju chudacik blabla, niekedy nechapem ako dokazu byt muzi tak naivni ach, nikdy by som cloveka len tak neobvinovala a aj tak mi neveril, to dokazalo dost zranit...asi vies o com hovorim...v sucasnosti je to tak, ze s nim si niekedy napisem ako sa mame ako sa nam dari to je vsetko, u nas to bolo este tazsie tym ze ked sa so mnou rozisiel vratil sa ku mne o dva dni, boli sme spolu tyzden a o ten tyzden opat rozchod a potom same nenavistne slova a klamstva...vtedy som si myslela, ze to nikdy nepreboli...zabudnut nezabudnes, ale sama prides na to, ze on uz nestoji za to ani aby si nanho myslela, ked vies ze on to ma v pazi, ja som vtedy potrebovala niekoho kto by ma riadne prefackal aby som sa spamatala a sla dalej, ale navonok som sa tvarila ze je to okey vsetko v pohode takze asi to ani nikto netusil
Viete, co je este zaujimave? Z nasich spolocnych znamych, akoby zeny boli na jeho strane a muzi na mojej. Zeny mu odobruju ten vztah, akoby sa mu niekam pchali a muzi su na mojej strane, vravia, ze je to debil a mam na lepsieho ako na paka, co opustil skvele dievca ako ja, nie nebalia ma, to by sa inak tvarili. Urcite ma chcu aspon utesit.
Presne ako pises, este ja som bola ta najhorsia, co ziarli bezdovodne. Stale mi vsak neslo do hlavy, preco ziarlim iba na nu a a dost na ostatne jeho kamosky nie, alebo len velmi malicko? Zenska intuicia je silna, vtedy som si to nechcela pripustit, ale teraz viem, ze v tomto mi moja intuicia davala najavo pravdu. Pochybujem, ze sa budeme priatelit, to by sa muselo vela veci zmenit, ja dokazem odpustit male prusery, ale ked ma niekto vo velkom klame a vlastne zradi moju doveru, potom uz s tym clovekom nechcem nic mat.
millli:uplne ta chapem,viem co prezivas...ja som skor taka flegma, ale ked som to prezivala fakt som mala ju chut normalne zbit a to myslim doslova, raz som jej v zachvate hneve povedala co si o nej myslim dokonca :D a on ? este ja som bola ta najhorsia co ziarli aj ked spolu nechodime uz...strasne ma to vtedy bolelo, lebo som ho fakt lubila...rada by som ti poradilo nieco ako by si sa z toho dostala...mne to trvalo dlhsie skoro rok, ale medzitym sme sa aj videli s nim tak asi preto :/ par tyzdnov som s nim nebola v kontakte, lenze ja som taka povaha ze sa nedokazem dlho hnevat, po nejakom case som povedala jasne mozme byt kamosi...ale nemyslela som to uprimne ale nechcela som aby vedel ze ma to este trapi...asi som si tym este viac ublizovala ked sa na to s odstupom casu pozeram, takze asi je fakt lepsie prerusit kontakty a po dlhsom case uvidis ze ta to prejde a mozno sa este budete priatelit, lebo ludia maju tendenciu pamatat si to krajsie :)
Ved uz som s nim prerusila kontakt. Uz s nim nic nechcem mat. Iba toto je moznost, ako sa z toho dostat. Uz verim tym, ktori vraveli, ze s byvalym sa neda kamaratit.
no asi si mu nemala vobec pisat ono teraz ked si nanho nahnevana tak ta to bude dlho drzat ... proste aj ked si myslis ze on spravil chybu tak je lepsie odpustit a ist dalej ... ak ta to trapy tak uplne prerusit kontakt ...
Vdaka lost. Citim sa teraz omnoho slobodnejsie, len dufam, ze sa mi nebude teraz pripominat a vypisovat mi. Ved len hlupy alebo drzy clovek moze dat navrh svojej byvalej, aby isla s nim a jeho sucasnou na vylet k moru. Dostali ste uz niekto podobny navrh? To si akoze predstavoval, ze sa budeme na seba usmievat, zabavat sa, chodit na kavu a stanu sa z nas kamosky?
Moment, Matyo, on sa rozisiel so mnou, ja som sa este pokusala zachranit vztah, ale nedalo sa, musela som to aj sama vzdat. Filipka15 a Misshel to tusim najlepsie chapu, lebo si to aj same prezili, problem nie je v tom, ze niekoho ma, problem je v tom, koho a v jeho klamstve. Ovecka, ale ako sa da v dobrom rozist, ked zo mna robil debila?
To, že je tvoj bývalý ešte neznamená, že už do konca života nemôže s nikým iným chodiť. Keď ti to tak vadí, tak si sa s ním nemala rozchádzať. Daj mu pokoj a staraj sa o seba, urobíš tým lepšie pre neho a hlavne pre seba.