zdravim vas. Potrebovala by som poradit. Mame totiz s partnerom maly problem, a to taky, ze on nenavlecie kondom. ma prilis hruby penis a ziadny z kondomov co sme doteraz vyskusali nebol dost velky. a to ani xxl. jeden sme vsak este nevyskusali, a to xxl kondom znacky durex. ma najvacsi priemer, lenze sa nikde nedaju najst. nevie mi niekto poradit kde by som ich nasla? vdaka.
xxl kondomy
skuste my.size kondomy, uz som ich zazrel v kondomshope
najlepsie v lekarni ale nie hocijakej durex pleasuremax tingling zeleny vrubkovany nikdy ma nesklamal a to som mal tiez problemy najst ten pravy alebo ten cierny
my sme mali troska iny problem a to s dlzkou, vacsina z kondomov stacila priatelovi tak na 3/4, v tomto pripade pomohol ten durex xxl. Kamoska mala podobny problem ako ty, jej priatel je dost hruby a taktiez ten durex pomohol. Kazdopadne sa to da kupit v lekarnach
pepino xxl sme skusali. Tie sme uz natiahli, ale bolo to strasne na tesno a fakt sme to tam davali viacmenej na silu. maju v priemere 56 mm, a tie durexy su 58 mm tak mam pocit ze to uz by bolo akurat.
ani pepino sa nedaju? nam tie uplne vyhovoju, su ovela volnejsie ako klasika