Už neviem čo a ako dalej. Chcem umrieť!

Príspevok v téme: Už neviem čo a ako dalej. Chcem umrieť!
gabca36

No vážne kde mám začať? Asi tak! Detstvo som si ani neužila, mala som otca ktorý mi zakazoval hračky.No a teraz? Mám 23 rokov a je so mňa psychická troska. Nič ma nebaví, do práce chodím len preto že musím/nikto ma tam nemá rád/. Finančné problémy mám že ani sám Pán Boh mi z nich nepomôže. Neviem sa usmievať.Pri každom usmiatom človeku mi idú slzy do očí. Každý ma porovnáva s mojou dokonalou sestrou. Je krásna, chudá a chodí na výšku. A ja? Ja som hlúpa, tučná a škaredá sivá myška ktorá nič nevie. Možno to nie je na samovraždu ale ja už dalej nevydržím.

muffinka147

Ahoj ja som tiez prezila podobne ale z ineho dovodu...chcela som umriet lebo moju sesternicu zrazilo auto mesiac bola v kome aj ruky je odtrhlo zila len rok a minuly rok umrela vo veku 24rokov nedozitych ja mam este stale depky nechuti mi jest bola som aj na psychiatrii lebo si mysleli ze mam anorexiu nevedeli to pocoohpit co prezivam beriem rok antidepresiva aj sa rezem ...je to velka strata ked umrie mlady clovek tak vydrz proim ta neboj bude to ok aj ja bojujem kazdy den zatial uspesne koncom jula som prisla z nemocnice zo psychiatrie lebo som sa predavkovala liekmi dva krat som bola koli rezaniu a depresii a rpvy krat koli tomu ze mi nechutilo jest a teraz je to uz lepsie

Jessi_1111

Nikto nie je dokonalý, ale všetko sa dá napraviť. Či chceš schudnúť, zmúdrieť... ,,Kašli" na svoju sestru aj na všetkých tých, ktorí ťa nepodporujú... A zameraj sa na tých, ktorí ťa podporujú, kamaráti... A ver sama sebe. Ver, že si úžasná bytosť, lebo to určite si.

mysska1

Ahoj,ja nechcem umrieť, na to som ani nepomyslela, ale z času na čas príde depka, ktorú neviem odohnať. Mali sme krásny život, dokonalý. Potom vtedy ešte snúbenec ochorel. Namiesto prípravy svadby začal nekonečný kolotoč vyšetrení. Svadbu sme mali ....malý tichý obrad v nemocnici ...... smutné a krásne zároveň. No celé to netrvalo ani rok a peniaze, ktoré sme mali odložené na svadobnú hostinu som so slzami v očiach odovzdávala v pohrebnej službe. Zostal mi 7ročný syn môjho manžela, ktorého som si osvojila. On je liek na prežitie. Inak by som to nezvládla ......

joro

najhorsie ked clovek nevie kde ma hladat co ma robit vsetky tieto rady su sice dobre ale ten zufali clovek nepotrebuje rady potrebuje POMOC a zatial kazdy si mysli ,ze su aj vacsie problemi,ten kto to neprezil NEVIE a lahko sa mu radi,keby si si nieco spravila kazdemu by to bolo jedno/mozno nie kazdemu/neber si zivot ,si este mlada ,a mozno...

zyx-

zdá sa mi že by si mala popracovat na svojom vnutre,robit to čo ta baví v tom byt čo najlepšia a inak sa budeš na seba pozerat.zapracuj na svojom vnutri duševnej sýtosti a budeš sa vnímat super.myslím tak to funguje.Vela nepekných a tučných a inak zváštych ludí poznám a medzi nimi su tie sebavedomé ktoré maju silné vnutro a tie sa nad sebou netrápia,tie ktoré maju slabé vzdy vidia problem so svojom obale.
skus to.

janka24

Musíš nájst krásu života,lásku a dobor ,hlvnae v sebe.TERAZžiješ prítomnostu, netráp sa myslenim už na minulost,to už boloa každý ju zažil nejaku,ty na to stále myslíš oslobod sa od toho.6i pre prítomnost...rob si radost prechadzakmi po lese, športovanim a tvoje problemy sa budu zdat malicherne ak tomu budeš aj sama verit..ver mi, že každý máme svoje trápenia a problemy,ale záleži od samotneho človeka ako sa k tomu postaví....

tak

Zastav sa Matka Zem, ja vystupit chcem. Je tu prilis mnoho zla a vsade duse tien.

Dieta moje nie, to velmi tvrdo znie, ved kazdy je tu potrebny, kto svetlo sirit vie.

Mila Matka Zem, to predsa dobre viem,no tazke je tu medzi ludmi sirit prave poznanie.

Dieta drahe skus, prejst cesty este kus, mnoho dobrych ludi totiz nechce zmeskat autobus.