Moj problem!

Príspevok v téme: Moj problem!
katkaA7854

Prosimn o radu uz sa fakt citim ako blazon .. Mam 19 rokov. U opacneho pohlavia vyvolavam pomerne casto zaujem . Moj problem ktory nechapem je vsak taky ze..... Kazdeho akoby namotam , proste bavi ma to len do fazy flirtovania.. Ked citim ze by mohlo ist do niecoho vaznejsieho mam chut zdupkat , tvarit sa odmerane, proste robit hoci co len aby mi ten dotycny uz neprejavoval dalej sympatie. Mam vyslovene STRACH!!! zo vztahu a pri tom po nom tuzim ... Chapete ?? Lebo ja uz ani sama neviem co mi je . Preco vzdy ked sa niekto ocitne radsej si s nim len pokecam a tak ale potom cuvam ! .... Akoby som sa bala byt niekoho , niekomu patrit..A pri tom mam 19.. Pripadam si ako bezcitny clovek ktory len takymto spravanim ublizuje...Uz neviem co robit. Prosim poradte !

B.

Zájdi do bordelu, tam ťa tej fóbie zbavia a potom budeš ... jak drak:)
Môj ocko so mnou v bordeli bol a mamka ma naučila fajčiť. Sú fakt zlatí, ocko - mamka - ďakujem. (len tie cigy sú dosť drahé, aj žena:D)

pema

katka to asi preto, lebo vnutorne si uz citila ze to nieje ten pravy a tak si z toho vycuvala...ver mi, mam 23 a pred par rokmi som prezivala nieco ako ty, vlastne presne ako ty..namotavala som chalanov, flirtovala, rada som sa bozkavala a to namotalo niektorych tak ze chceli somnou chodit a somnou to zrazu seklo - ved ja ho vlastne nechcem, tvarila som sa odmerane, nereagovala som nanho az sa dotycny nasral a dal mi pokoj..viem vyzera to hrozne:)) len si si vnutorne uvedomila ze aj ked sa ti paci, je mily, ale nieje to ten pravy na vztah, to urcite spoznas ako aj ja...potom neskor mi prisiel do cesty chalan a bala som sa toho isteho co ty!! mala som neskutocny strach ze znova zdupkam, ze to pokazim a to som nechcela...tak som sa toho drzala a snazila sa nato nemysliet, proste bolo to ine, ten chalan sa mi velmi pacil, sedeli sme si bol pre mna strasne sexi a aj ked som sa bala ci zas nezdrhnem napriek tomu som to skusila a vyslo to..uvidis, ak to bude pre teba ono, budes to citit, budes chciet s nim byt viac, ako s tymi co sa ti iba zapacia kdesi v bare...a uvidis ze nehodis spiatocku:)) drziim ti silno palce, urcite niekoho takeho najdes:)

leilali

katka ja mám 23 a som single...vieš prečo??lebo som neni schopná si niekoho pustiť k telu...tiež tomu nerozumiem mám asi nejakú sociálnu fobiu a toto nieje moj jediný problém...o niečom ako sex ani neuvažujem...pochybujem že sa k niečomu takému dopracujem...aspoň vidím že niesom sama nedobrovolne nezadaná....tiež neviem čo s tým..

AdamKrt

Vsak je to na Tebe, ako sa zachovas. Tak skus niekoho, kto sa Ti paci a povahovo Ti sadne, pustit si k telu blizsie a uvidis, ako to dopadne. Co sa Ti moze stat ? Predstav si tu najhorsiu variantu a par dni o nej rozmyslaj. Zvyknes si na tu predstavu najhorsieho a potom Ta to nebude trapit, budes viac uvolnena. Poloz si otazku, preco to robis a co by sa take stalo, keby si to nechala zajst dalej...?