Ahojte, s priatelkou obaja so sexom zaciname (obaja mame 19), a uz mame prvy problem...Skusali sme uz 2x misionara, a vobec som sa do nej nevedel dostat :( Teoriu mam nastudovanu, ale proste do nej nemozem strcit viac nez zalud - je aj dost uzka ze to ide tazko, ale hlavne je v akomsi divnom uhle ze tam nejak nedociahnem dat viac nez par cm - asi nedava poriadne nohy od seba aby som sa tam vedel lepsie dostat alebo ho mam maly??? (14cm)...vzdy dam do nej maximalne tak zalud, a dalej nejde (silou ci prirazanim by to pdola mna slo ale to nechcem). Tak to skusam len jemne a pomaly, to vsak nefunguje a po chvili mi uz ochabuje erekcia a uz je koniec :((( Neviem ci som nesikovny, alebo preco sa do nej neviem dostat, len kusok...Nervozitou to nie je, som skor flegmatik a ani raz sa mi nestal ziadny trapas ako ze sa mi nepostavil, predcasne som ejakuloval, a pod. Vdaka za rady
Misionar - neviem sa do nej dostat
ak si myslis ze nema nohy dost od seba a nejako si "zavadziate" skuste si to nanecisto :D znie to smiesne ale ja som to zazila :D po leziacky sme sa bozkavali a postupne to prerastlo do asi takeho niecoho ze pohyby ako pri sexe len sme mali saty :D proste valali sme sa rozne po sebe a priatel mi tie nohy proste "rozmiestnil" tak ze by s "tym" nebol problem :) len tie saty no :D vyhoda je ze nemusi byt ona nervozna a moze sa uvolnit lebo cielom nie je sex ale nejaka hra a neznosti:) tak vela stastia :)
aby si do nej dal lahko celeho musi byt dostatocne vlhka... skus praktizovat velmi dlhu predohru, taku aby uz ona nemohla vydrzat a tym by si ju k sexu vyprovokoval... a pred vsunutim pouzi lubrikant alebo si ho naslin, nezalezi ci je ona vlhka, ked ho tam davas sucheho alebo mas kondom tiez to nie je nic moc... a dostatocne hlboku penetraciu dosiahnes pri polohe zo zadu "na psika", ta je pri takomto probleme najlepsia
alebo skuste "na konika" :) sama si moze urcovat ako to chce a malo byt ist dobre
drzim palce ;)
daj si jej nohy na ramena, potom ti nebudu zavadzat ;-)
no to bude asi tymi nohami lebo mam fakt polku penisu vonku ale ma nohy v takom uhle, ze mi to tam nejde zasunut...keby aspon nebola panna tak ho tam vrazim, ale takto to nemozem spravit :) Vankuse som skusal ale mali sme poruke len nejake prilis male a makke a to nepomohlo...skusim nieco cim sa da lepsie podlozit. Ak to nepojde skusim este polohu zboku v leze...Som rad ze nie len ja mam taky problem uz som sa skoro citil ako neschopny :)
aj ja mám ten problém, že neviem dať nohy dostatočne od seba. ale vankúš pod zadkom pomôže
nech ona poriadne roztiahne nohy a nech sa uvolni, ked je stiahnuta tak to je jasny znak toho, ze je problem u nej, ale v hlavne, asi ma z toho strach, velku tremu, skusajte na zaciatku dlhu predohru aby sa uvolnila
misionár je podvod, ako sa zisťuje :-) skus jej podhodiť tvrdy vankus pod zadok, nech sa viac spristupni, alebo voci nej bud v poklaku, v uhle 45. pripadne uplne ina poloha.
hmm..my mame doma ten isty problem..som zvedava co ludia poradia :)