ja som chodila na nechty asi 3 roky k jednej vynikajucej nechtarke, ktora mi robila nove 2,5h a dorabku 1,5h, s narocnejsim zdobenim 2h. zial, odstahovala sa... odvtedy som navstevovala kazdy mesiac inu nechtarku, ,lebo mi nechty odletovali, akoby som ich mala na svojich len polozene.. kazdy tyzden aj 2 nechty!!! vyskusala som rozne gely, kombinaciu akrylo-gel, vselico mi davali a vzdy mi nechali max 1min (teda nie az do automatickeho vypnutia lampy) nechty vytvrdnut... kym naniesla gel na jeden necht, ten druhy bol v lampe.. teda mozno ani nie minutu,ale 30sec....
podla mna to bolo tym - nedostatok casu nechtu v lampe.. preto mi odletovali ako papieriky... a dakujem navstevovat nechtarku kazdy tyzden..... neprosim.
ja davam kazdy prst na 2 min, tak, ako je lampa nastavena - nie je to predsa na srandu kralikov, asi tak, ako to ma byt, nie? a samozrejme, ze necakam a nesedim so zalozenymi rukami, jeden v lampe, druhy robim... robim po vacsine jeden prst, lebo akonahle im urobim 2 prsty naraz, ten prvy, hotovy sa vzdy stecie na stranu, nakolko mi zakaznicky nevedia drzat rovno prst, skusala som vselijak im polozit ruku... vzdy im to stecie a potom je zbytocne vela pilnikovania :)
kozmetickaan - napisala si, ze 2,5h riadne dlhaaaaaaaaa dobaaaaaaaaaa ale pritom je to len o 30min celkovo viac, ako robis ty... takze nemyslim, ze je to az taky extrem,a ko si to opisala...
moje zakaznicky chodia vsetky 1x za 4-5 tyzdnou na dorabku, akurat dve kazde 3 tyzdne, nakolko im prirychlo rastu nechty.. takze myslim, ze tie 2 min v lampe je dobre dodrziavat..