Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

stracam ho...a neviem co robit :(

Príspevok v téme: stracam ho...a neviem co robit :(
ewelin28

ahojte...mam problem so svojim partnerom...hm..neviem kde zacat....no proste on si mysli..ze ma nepritahuje..ze po nom netuzim..ze som s nim len preto.ze si myslim, ze iny by ma enchcel....ale ja ho naozaj lubim..a ineho nechcem..lenze on mi neveri...a nechce aby som mu nieco dokazovala...vraj som mala na to dost casu..a presvedcil sa o opaku....samozrejme rozist sa nechce...lebo si mysli, ze chyba je v nom..ze nie je pre mna dobry..a nebude dobry ani pre ine...a ze je rad ze ja ho nechcem nechat..a som s nim..a mysli si ze trpim a ze si neuzivam a podobne
baby mali ste aj vy s tymto problem...hovoril to aj vam..ze si mysli ze ho enchcete a podobne??....ja ho enchcem stratit...a teraz neviem ako mame fungovat...rozist sa urcite enchcem..ale proste co mam robit..ked mi nechce verit? :(

ewelin28

vraj ako dokaz ma moje chovanie....lebo ho nezvadzam....ale ja som ten typ baby...ktora svojho chlapa prva asi moc zvadzat nebdue..ja vsetko nechavam na neho..a on si potom hluposti domysla :(

niekto

boze tvoj chlap si domysla jak zenska

povec mu ze nech si nedomysla ako zenska ze ty vies ako sa citis a ze ty vies nakolko je pre teba sexi

este by som sa spytal ze preco ma pocit ze nemas onho zaujem tym by sa to dalo riesit

ewelin28

dakujem za nazory.....no neviem ci je problem jedine v tom sebavedomi...akoze ja som si vedoma toho, ze mu nejako svoju tuzbu nedavam najavo..ja som tiez z tych zakomplexovanych..a bojim sa, ze ma odmietne...ale vsak viem, ze ho chcem a nie ineho....ale neveri mi..a uz nechce odo mna ziadne dokazy..vraj ak teraz sa nieco zmeni..vraj to budem hrat a podobne...dokonca ma zacal upodozrievat, ze hram orgazmus...co ma ost rozosmialo...ale vtipne moc to asi nebude no

macka26

reozumiem ti.. dobry nazor

ja si myslim, ze jeho sebavedomie nizke prameni z niecoho uplne ineho ako z pocitu, ze ty ho nechces a on nie je tym padom dost dobry. skus sa s snim otvorene porozpravat co je vo veci, z coho je zakomplexovany, z coho frustrovany atd... urcite to da vela namahy ho zlomit na to, aby sa vymackol co mu vlastne je...

rozumiem ti

diagnoza: akutny nedostatok sebavedomia. terapia: liecba sokom. postav ho naheho pred velke zrkadlo a nech ti ukaze zo svojho pohladu, co vsetko je na nom zle. fyzicky. potom to iste urob aj ty, nech vidi, ze aj ty mas podobne myslienky. pripadne mu este mozes povedat, co v tom zrkadle vidis ty na nom, co je pekne, co ta na nom pritahuje. no a potom prestante uz na to mysliet a sup ho do postele :)

alebo mu to vysvetli jednoduchou matematikou:
chcem byt s tebou=som s tebou
nechcem byt s tebou=nebudem tu

a na to, ze by vas ini nechceli: hm.. vraj na kazdu dieru existuje zaplata ( uff, ake dvojzmyselne.. ja prasa :) ) a ked si vas vsimne jeden, vsimne si aj iny, mozno len nie hned. to plati obojstranne. aj vseobecne. na vsetko. howgh :)

AdamKrt

Pozri, ci Ti veri, ci neveri, chce ostat s Tebou. Tak je to snad fuk, nie ? Je to jeho problem, ked to takto berie...

ewelin28

si teraz myslel/a koho?....mna? alebo mojho partnera??...ak si myslis, ze si to cele vymyslam...si na velkom omyle :)