Uz neviem co robit. Velmi si zelam zomriet, prosim o to Boha (aj ked viem ze by som nemala) ale neviem ci on moje prosby vyslisi. Vziat si zivot sama som asi zbabela aj ked posledne dni o tom velmi intenzivne rozmyslam. Doteraz som s tym bojovala (rok dennodenne) a dufala som ze cas vsetko vyriesi ale som stale v tom istom stave ako predtym, niekedy i v horsom. Bud nic necitim (a tym mam pocit ze moj zivot je zbytocny kedze ho nedokazem zit taka by som bola stastna) alebo citim len smutok (predtym soma j hnev , a to bolo asi to co ma drzalo ale uz ho stracam a chcem mat uz POKOJ). Neviem co robit dalej, ak to neukoncim tak sa asi zblaznim, lebo takto to uz dalej nejde. Asi si tu protirecim ale toto som momentalne ja
Ako dalej zit?
tak toto je nadherne, ... kazdy obcas potrebuje pofukat, velmi krasne, velmi dobre, velmi ludske, ... velmi sa mi to paci, mas nieco do seba, ...
WSJG..
Aj sebaľútosť je cit, každý občas potrebuje "pofúkať", zvlášť keď je na tom psychicky zle, ale ako všetkého, aj veľa sebaľútosti škodí.
Humoristi !!!
Naučte sa život brať taký aký je ! Nadej umiera posledná.
Rozmyslite si komu svoj život ponuknete a aký úžitok Váš život pre Vás prinesie.
Ktosi nás tu na túto zem dal a čo myslíte, aby sme si robili čo chceli?, alebo aby sme boli užitoční.
Šťastní sú tí bestarostní!
WSJGJFGFHGF
no to som rozmyslala dlho a vela, sem som pisala ked uz to bolo velmi zle a to ze som sem napisala to som neviem ci uz predtym spomenula sa chytala poslednej slamky, som dufala ze ked s niekym o tom popisem tak to mozno pomoze.
a nieco pomohlo, bol to jeden zlom a uz som na tom lepsie (aspon dufam, je to par dni co sa mam ok)
a hej urcite tam bolo aj to ze som sa sem tam lutovala, v tych vselijakych negativnych pocitoch co mas je urcite aj tento
ahoj Klisk,tak za prve LUTUJES SA, za druhe Ak Chces Umriet tak o TOM sa Nepise,O tom sa premysla,akonahle o tom napises na Fore uz je to LUTOVANIE
Nic jej neberiem tak nemudruj,odporucil som jej na navstevu lekara.Lebo v takychto stavoch tazko pomoze ten vas vymysleny nadprirodzeny "panbozko".
dufus, skús si prečítať ešte raz čo si napísal. Žiadny pán Boh neexistuje. To, že ho ty neveríš, to ešte nie je dokaz, že nie je.
Napísal si, že je to slabosť ľudí a potom, že posledná šanca ľudí obracať sa na Boha. Neber teda našej zakladateľke témy podľa teba tú poslednú šancu!!!
ahoj, mail je nicta13@azet.sk
Draha priatelka
... vies, ked sa clovek zle citi, tak mu nie je do reci, zle mu je aj medzi ludmi, aj samemu, zda sa mu, ze cely svet je zly cierny, ... mas tazku hlavu, plnu myslienok, ktore Ta mucia, alebo len obycajne prazdno, nic nic nikto Ta nezaujima nikto Ta nema rad, nikto Ta nelubi a hladas cestu von a myslis, ze jedine vychodisko a jedina cesta ako z toho von, aby Ti bolo konecne lepsie je ta posledna a hladas, ... skus si najst aj male radosti, skus si povedat, ze jednoducho zivot ma rad prave mna, ved ja som ten zivy zdravy a jedinecny clovek, ktory si zasluzi, aby bol stastny, ...