Zubar

Iveta Michael

Aj ja hľadám pre seba zubára,už niekoľko rokov mám s tým problém. Ale veľmi zle znášam bolesť najmä pri trhaní...potrebujem niekoho najlepšie asi cilivého stomatológa ale rozhodne nie po 60-ke...Nie som zamestnaná a mám len čiat.I.D. preto si nemôžem dovoliť privátnych lekárov ktorí sú veľmi drahí.No mám vážny problém zo zubom a vždy keď si ľahnem nadránom...začne bolieť a ja už mám po spánku. Bojím sa čím ďalej viac,v minulosti som prežila dosť ťažké zákroky na stomatochirurgii,ale rada by som vedela koľko sa platí v nemocnici za vybratie koreňa ktorý bolí...a bolí.

alusinka

Mudr. Kvetuse Hudecova... ma ordinaciu na poliklinike v Karlovej Vsi... Uz par zubov mi robila... Je to taka mila starsia pani ;) aj mi trhala zuby a v pohodicke (a to tiez mam panicky strach zo zubarov)... ani som moc neplatila, a to mi vtedy este nehradila poistovna... Sice ma hroznu sestricku, ale ta nastastie zuby "neopravuje" ;)
Mna zobrala, aj ked niesom z BA...

mimka34

ako sa vola krstnym menom? a aj vam robila nejake kazy? neboli s tym ziadne problemy? lebo ja som na zubarov strasne citliva, a mam uplnu paniku:(

alusinka

Ja mam v BA pani zubarku Mudr. Hudecovu... je dobra, citiva, nie moc draha... Ale berie len ludi so vseobecnou poistovnou...