Užitie HAK počas menštruacie

Príspevok v téme: Užitie HAK počas menštruacie
kafca

Dobry den, som trochu zufala, omylom som zabudla dobrat MINERVU, a rano ked som sa zobudila som si dala tri pirulky naraz( toto uz sa mi parkrat stalo, bez problemov), ale potom som si vsimla ze už som stihla dostat menstruaciu. Prosim o radu ako mam teraz brat alebo vysadit ked už som narušila takto drasticky 7 dnovu prestavku? Som trochu zufala.

kafca

diky, uz sa mi podarilo nejak spojit s lekarom na slovensko. Ako ked si posuvam cyklus, tak to som vobec nevedela ze nesmiam vynechat ani jednu, ale napr som nikde na baleni nenasla co robit ak dva dni zabudnem uzit minervu. je tam pisane len o jednom dni, ze mam uzit dve naraz, ako ja to berem pravidelne v ten isty cas, len niekedy sa mi stalo ze som to vazne zabudla, alebo som si ich nezobrala so sebou vzdy.
Pre info mi lekar povedal ze mam vyuzivat balenie, to co mam spravit 7 dnovy blok a potom az zacat s dalsim balenim. Ale tiez nechapem ze som dostala menzes o den a pol skoro az dva skor ako vzdy.. ??

neva

kafca, bol to len zdvihnutý prst, žiadne zhukanie.
Čo si spravila, už sa neodstane.
Môj návrh. Tie zabudnuté dni započítaj do 7 dňovej prestávky, aj ten dnešný ked si užila tie 3 tabletky, čiže to je pravdepodobne 4 dni, ešte 3 dni by si mala mať pauzu a potom začni brať nové balenie.

kafca

napisala som toto sa mi stalo parkrat a bez problemov( berem ich rok a pol a za ten rok sa mi to stalo asi trikrat, nie ze sa mi to stava bežne! potrebujem poradit.nie zhukat a spravila som to lebo som menzes este nechcela dostat bo zajtra som chcela ist ku gynekologovi, hold uz sa mi tam asi nepodari ist, a to ja na to mam vzdy statie ze ked tam pridem tak ma dovolenku kedze zvecsa nejsom na slovensku, tak to mam komplikovanejsie, btw otehotiet nemozem. myslim, ze v buducnosti budem velmi rada ked sa mi to podari(problem nie je u mna)

isabella

zmen antikoncepciu, ked sa ti toto stava casto, tak porozmyslaj nad nuvaringom, alebo nad naplastami, sak si ohrozujes zdravie a v neposlednom rade mozes aj otehotniet

neva

3 tabletky Minervy naraz??????? !!!!
a nie prvý krát, stáva sa ti to bežne???!
Uvedom si čo užívaš!!! Aj ked sú tie tabletky maličké,majú veľkú silu a prosím Ta - pre tvoje dobro, ber ich zodpovednejšie. Nie sú to cukríky, ani vitamín C !!!!