rovnako vysoký, až nižší priateľ..

Príspevok v téme: rovnako vysoký, až nižší priateľ..
vyššia

zoznámila som sa so skvelým chalanom.rozumieme si, vždy si máme čo povedať, aj chémia medzi nami pracuje :) , ale problém, čo mne vadí je ten, že je rovnako vysoký ako ja :( .. takže obaja máme 174cm. snažím sa cez to preniesť, ale nejako to nejde. chceli by sme , aby bolo medzi nami aj niečo viac, ako len kamarátstvo, lenže ja sa obávam toho, že ak toto neprekonám, tak možno ho skôr stratím,ako získam.. môj posledný meral 196cm , vždy som mala vyšších.ale toto je zmena a poriadna. a neviem,ako to prekonať...:(

vyššia

ako mne to vadí, ale mrzí ma to ... a stále si to uvedomujem, keď ideme vedľa seba. príde mi to také, opačné.. iné...

joni_

no ak to tebe nevadi, tak okolie nech si hovori co chce, v takych pripadoch zabera nachystat si univerzalnu odpoved, tak budes pripravena na poznamky okolia, vtedy skratka vytiahnes nachystanu vetu a nebudes musiet stale nad tym premyslat

zuzic

neries ostatnych:) ked budu mat nieco proti su to len svine, normalni co ti za to stoja nebudu nic hovorit lebo hlavne je ze vy ste stastni:)

vyššia

giovannix, lenže ja sa obávam toho,že ju budú riešiť ostatní. síce to je asi to posledné, čo by ma malo zaujímať. ale zaujíma. a cítim sa tak čudne pri ňom, keď stojím, snažím sa krčiť vždy :((
hej, ja tiež poznám dosť takých a sú aj zobratí niektorí a šťastní...

well- no nemusí, ale väčšinou je nižšia. ak si si nevšimol :) a podľa mňa to nemá s rozumom vôbec nič spoločné..

joni_

moja sestra ma manzela nizsieho od nej a ziju si krasne spokojne, v pohode, vyska nie je najdolezitejsia, kasli na to

Well

To vzdy podla teba musi byt krpata zena???
To co uz je toto za rozum??

Tak si klakni pri nom ak mas taky blby pocit.