zoznámila som sa so skvelým chalanom.rozumieme si, vždy si máme čo povedať, aj chémia medzi nami pracuje :) , ale problém, čo mne vadí je ten, že je rovnako vysoký ako ja :( .. takže obaja máme 174cm. snažím sa cez to preniesť, ale nejako to nejde. chceli by sme , aby bolo medzi nami aj niečo viac, ako len kamarátstvo, lenže ja sa obávam toho, že ak toto neprekonám, tak možno ho skôr stratím,ako získam.. môj posledný meral 196cm , vždy som mala vyšších.ale toto je zmena a poriadna. a neviem,ako to prekonať...:(
rovnako vysoký, až nižší priateľ..
ako mne to vadí, ale mrzí ma to ... a stále si to uvedomujem, keď ideme vedľa seba. príde mi to také, opačné.. iné...
neries ostatnych:) ked budu mat nieco proti su to len svine, normalni co ti za to stoja nebudu nic hovorit lebo hlavne je ze vy ste stastni:)
giovannix, lenže ja sa obávam toho,že ju budú riešiť ostatní. síce to je asi to posledné, čo by ma malo zaujímať. ale zaujíma. a cítim sa tak čudne pri ňom, keď stojím, snažím sa krčiť vždy :((
hej, ja tiež poznám dosť takých a sú aj zobratí niektorí a šťastní...
well- no nemusí, ale väčšinou je nižšia. ak si si nevšimol :) a podľa mňa to nemá s rozumom vôbec nič spoločné..
vysku neries,ked funguje chemia :D kolko parov su tak ze zena je vyssia...