zoznámila som sa so skvelým chalanom.rozumieme si, vždy si máme čo povedať, aj chémia medzi nami pracuje :) , ale problém, čo mne vadí je ten, že je rovnako vysoký ako ja :( .. takže obaja máme 174cm. snažím sa cez to preniesť, ale nejako to nejde. chceli by sme , aby bolo medzi nami aj niečo viac, ako len kamarátstvo, lenže ja sa obávam toho, že ak toto neprekonám, tak možno ho skôr stratím,ako získam.. môj posledný meral 196cm , vždy som mala vyšších.ale toto je zmena a poriadna. a neviem,ako to prekonať...:(
rovnako vysoký, až nižší priateľ..
presne tak. a ono to bude stále len horšie a horšie. ved to človek vidí aj tu na fóre, tie niektoré témy človeku až zastavujú myšlienky.. akýsi je čudný tento svet.
keby nebol celý svet tak veľmi ovplyvnovaný mediami, inak by sa ľudia na veci pozerali....
možno, keď tam budú hlbšie city (ak to moja psychika dovolí), všetko sa to zmení.....
no u mňa to bola viac-menej priorita, aby bol priateľ vyšší odo mňa. cítila som sa v bezpečí.. a bojím sa, že on mi ho nedá (aj keď je to úplná blbosť, ja viem) .. ale proste, to tak cítim.. jemu je to jedno, nerieši to.. a ja sa snažím to nedať najavo a vôbec o tom ani nehovoriť, aby náhodou nezačal mať nejaké komplexy...
ešte , že nezvyknem nosiť vysoké topánky.. celý život si želám byť nižšia :(
nie je to nahodou len o zvyku? ked si predtym mala vyssieho...