rovnako vysoký, až nižší priateľ..

Príspevok v téme: rovnako vysoký, až nižší priateľ..
vyššia

zoznámila som sa so skvelým chalanom.rozumieme si, vždy si máme čo povedať, aj chémia medzi nami pracuje :) , ale problém, čo mne vadí je ten, že je rovnako vysoký ako ja :( .. takže obaja máme 174cm. snažím sa cez to preniesť, ale nejako to nejde. chceli by sme , aby bolo medzi nami aj niečo viac, ako len kamarátstvo, lenže ja sa obávam toho, že ak toto neprekonám, tak možno ho skôr stratím,ako získam.. môj posledný meral 196cm , vždy som mala vyšších.ale toto je zmena a poriadna. a neviem,ako to prekonať...:(

joni_

aj ja si to hovorim :) ale netreba stratit odvahu, pokial nejde o uplne nenormalne veci, tak preco nebyt trochu iny ako ostatni, ja sa teda vo vsetkom prisposobovat nemienim, a ked sa dakto spyta tak si prichystam odpoved, preco robim veci ako robim a hotovo

vyššia

presne tak. a ono to bude stále len horšie a horšie. ved to človek vidí aj tu na fóre, tie niektoré témy človeku až zastavujú myšlienky.. akýsi je čudný tento svet.

joni_

veru tak, ked si pomyslim co bolo normalne pred par rokmi a nikomu to nevadilo a teraz pre tie iste veci clovek vyzera ako by bol z Marsu, to si robime sami, ze sa stale pozerame na okolie a myslime si, ze musime byt vsetci rovnaki

joni_

ano, teraz vydis bezpecie len v jeho vyske, ale ked to zacnes vidiet aj v inych veciach, vyska uz nebude taka dolezita

joni_

skus hladat este ine veci na nom, ktore by to poskytli bezpecie a istotu, vyska je len jedna z mnohych co sa daju najst, hladaj a ked najdes tak sa potom vykasles aj na vysku, budes sa mat o co ine opriet

vyššia

no u mňa to bola viac-menej priorita, aby bol priateľ vyšší odo mňa. cítila som sa v bezpečí.. a bojím sa, že on mi ho nedá (aj keď je to úplná blbosť, ja viem) .. ale proste, to tak cítim.. jemu je to jedno, nerieši to.. a ja sa snažím to nedať najavo a vôbec o tom ani nehovoriť, aby náhodou nezačal mať nejaké komplexy...
ešte , že nezvyknem nosiť vysoké topánky.. celý život si želám byť nižšia :(