áno? nie?? čo by ste vy robili?

Príspevok v téme: áno? nie?? čo by ste vy robili?
zúfalá222

mám taký, pre niekoho možno ani nie, problém.. resp. dnes sa stala taká situácia ráno, z ktorej som celý deň nervózna a neviem čo mám robiť.
týka sa to prateľa mojej mamy. sú spolu už skoro 10rokov, ale čo dnes ráno si dovolil, tak to by ma ani vo sne nenapadlo :( mám mneiny a ráno, keď som sa chystala, zrovna som tak skrčená sedela na posteli v spodnom prádle, tak prišiel mi zablahoželať. ani som nevstala, šak aby ma nevidel..a tak v poho, podala som ruku, dal mi darček a potom, už si to samozrejme radšej presne nepamatam, ale tak sa sklonil, akoby mi chcel dať pusu na telo a čosik zamumlal a ja som ho od seba odtiahla, že čo si to dovoluje, že to poviem maminke.. lenže neviem.. ona ho má tak rada a tak ho má zidealizovaného.. rozmýšlam, že mu poviem, že ako sa to ešte raz zopakuje, že ho udám a poviem to bratom-oni by ho asi aj zabili určite. inak plánujem sa mu úplne vyhýbať, nereagovať..

zúfalá222

adam, ale ja som nebola v pyžame.. sedela som na posteli tak skrčená kolena pri hrudi, lakovala som si nehty.. reku ok, poď sem, zagratuloval, dal pusu na líca a pak sa naklonil a niečo nechutné frflal, niečo ako"čo to tady jeee" som ho teda odtiahla so slovami, že to poviem mame a on, že snád si nebudeš kaziť meniny.. čistí debil. doteraz som nemala najmenšie tušenie, že s nami býva úchylák. včera som sa mu úplne vyhýbala.. a ked sa rozprávama s mamou, je mi smutno, že má vedľa seba debila, bohvie komu toto už urobil. raz mi sestra povedala, že za ňou do izby chodieval, ked bola sama doma. tiež sa jej to nepáčilo, tiež sa bála mame niečo povedať, ale už dosť rokov s nami nebýva.

AdamKrt

Inak, ked si to rozoberies - tak ked sa gratuluje, tak aspon slusnost kaze vstat. To, ze si bola v pyzame je normalne. Asi Ta berie ako dceru a ze rodic vidi dceru v pyzame, berie uplne normalne. No a pri daroch si ludia zvacsa davaju bozky. On, ak bol nahnuty, asi mal problem dat Ti bozk na lica, tak trafil mozno, kde dociahol. Kludne to mohlo byt nedorozumenie. Mala si sa opytat, co robi a v prvom rade mozno aj povedat, ze sa oblecies a nech Ti gratuluje potom. Fantazia pracuje na plne obratky a tak je vysoko pravdepodobne, ze to bolo uplne inak. Mne sa tiez par krat stalo, ze sa mi nieco zazdalo, ci som si to zle vysvetlil. A ked som si to potom logicky prebral, doslo na vysvetlenie, len som sa musel zasmiat, ako sa so mnou zahrala vlastna predstavivost...

Opytaj sa ho, co to malo znamenat - pretoze inac Ta to bude matat v hlave este riadne dlho.

AdamKrt

Nepovedala si presne, co povedal, urobil. Cloveku casto pracuje fantazia a moze sa mu vcelico zazdat. Pripadne opacne - niekedy sa cloveku podari povedat nieco ine, nez chcel - zapletie sa mu jazyk.

Ked chces nieco robit, v prvom rade by si mala si byt ista, co sa vlastne stalo. Po takomto neurcitom obvineni by som sa nedivil, ze Ti nikdy verit nebude.

Co ked sa potkol a zachytil sa Ta ? Co ked hovoril sebe nieco, mumlal si popod nos nieco pre seba ? Moznosti je vela a ked si si nebola ista, mala si sa opytat, co chce.

Alebo nebol opity ? Z toho co si povedala sa vobec neda urcit, ci sa nieco stalo...

zúfalá222

no práveže ma taký iný ton hlasu-taký oplzlý-slizácky.. hneď mi zostalo zle na vracanie a trvá to až doteraz, keď si na neho zmyslím.. kkt jeden.. sorry za výraz.. :(
uvidím, či budem mať vôbec chuť a odvahu mu niečo hovoriť.. :(

rada

Myslim si, ze este netreba robit z toho dramu. Ani sama nevies, co zamumlal, nerozumela si mu. Mozno to bude nedorozumenie. Inak neviem. Ak mas pocit, ze to bolo ine, tak pohrozit staci si myslim.

Najčítanejšie články