Zapalené oči, vyražky

Príspevok v téme: Zapalené oči, vyražky
janka24

Pekný den sa praje,
mám otázky ohladom mojho 3 ročneho syna. Minuleho roku v auguste mu začali červenat očka-nevedela som, či od vetra,alebo alergia. Ked zvykne mat nadchu, máva vyražky na tvári.Doktorka mu predpíše k liekom aj XYZAL...ale teraz na jar má zase červené očka, vyražky na tvári-dve také viac červené a na ruke na predlaktí je až ospynaý-tak bude slnko, pot, alergia...ale všimla som si, že deti v jeho veku su teraz bud nachladené,alebo zvyknut mat červené očka...
Stretol sa s tým niekto niekedy? Vdaka.

ivetkab

janka24-ja som mala s dcerou 4roky ten isty problem,uživame koloidne striebro lebo tiež mi ho tu niekto poradil a dakujem mu za to,pomaha nam,a aj malej davam bylinkove obkladiky-vlažne na ocka.

mirka 23

Do oči je super kvapkať koloidne striebro, je uplne bez vedľajšich učinkov, kvapka sa aj novorodencom. Ja si ho davam aj na alergiu alebo len na premytie oči.
A ak je to alergia, je dobre davať mu Cečko 1-2g denne, potom sa alergia nebude prejavovať. Pripadne aj quercetin je dobrý, potom nemusi brať chemicke tabletky. To pišem z vlastnej skusenosti.
A ešte pozor na aspartam a mastenec v Cčku. Najleúpšie je praškove z DMka

mirka 23

Do oči je super kvapkať koloidne striebro, je uplne bez vedľajšich učinkov, kvapka sa aj novorodencom. Ja si ho davam aj na alergiu alebo len na premytie oči.
A ak je to alergia, je dobre davať mu Cečko 1-2g denne, potom sa alergia nebude prejavovať. Pripadne aj quercetin je dobrý, potom nemusi brať chemicke tabletky. To pišem z vlastnej skusenosti.
A ešte pozor na aspartam a mastenec v Cčku. Najleúpšie je praškove z DMka

jajkafr

janka
podľa toho čo popisuješ môže ísť o alergiu, odporučila by som alergologické vyšetrenie... tie červené očká môžu byť aj zo slnka aj keď má malý len 3 roky bolo by dobre keby nosil slnečné okuliare s kvalitným UV filtrom, ale lekárku určite navštív radšej 10x zbytočne ako raz a neskoro... držím palčeky