Dá sa ovplyvniť pohlavie dieťatka?

mirka83

Baby, ďakujem za rady!
Ja som tiež počula verziu, že keď chcem mať dievčatko má sa to robiť par dní pred ovuláciu, lebo ženské XX sú lenivšie, pomalšie, ale vydržia aj 2 dni, čo za tú dobu chlapčenské XY vymrú.. Lenže nemám pravidelnú menštruáciu, a každá žena má inokedy ovuláciu, takže asi nezistím kedy mám ja..
ovulačné testy mi ukážu len deň ovulácie alebo aj to keď s k tomu dňu napríklad približujem??

isabella

toto cele su take hovadiny... samozrejme, ze je dokazane, ze spermie so zenskym chromozomom su vytrvalejsie a tie s muzskym rychlejsie, ale aj tak nezarucis, ze zrovna ta spermia oplodni tvoje vajicko, ani ked budes mat sex pokazde len 2 dni pred ovulaciou...
zeny, mali by ste byt rady, ze mate zdrave deti, to je stastie a nie to ci budete mat chlapceka, alebo dievcatko

M74

Alebo nech sa manžel zamestná v atómovej elektrárni. Čo som počul, tak pravdepodobnosť narodenia dievčaťa vtedy prudko stúpa. :-)

Sex Godess

Odbornici-vyskumnici tvrdia, ze zalezi v ktorom dni od posledneho sexu, bolo vajicko oplodnene. Ak napriklad oplodnenie nastane v ten isty den, alebo o den neskor ako ste naposledy mali styk, tak je vacsia pravdepodobnost, ze sa narodi chlapec, lebo muzske spermie su rychlejsie a tak sa dostanu k vajicku skor.

Ak si mala styk 2-3 dni pred ovulaciou, je vacsia pravdepodobnost, ze sa narodi dievca, pretoze hoci chlapcenske XY su rychlejsie, vydrzia kratsiu dobu, cize tie dievcata XX ich preziju a tym padom si pekne doplavaju k vajicku, ked uz mladenci XY budu zniceni, nefunkcni na oplodnenie. Cize ak vies, kedy presne mas ovulku a chces dievca, rob to 2 dni pred ovulkou a ked chces chlapa tak par hodin pred ovulkou...tak nejak by ti to mohlo vyjst

bibba

no nahodou ja som pocula, ze sa to ovplyvnit trosku da. polohami. napriklad zozadu --) chlapci... misionarska poloha --) dievcata... viac si nepamätam...

A-Z

Nie, neda.
Pohlavie babatka je urcene uz v okamihu oplodnenia, zavisi od toho, ake chromozomy sa spoja. U zien su to chromozomy XX, u muza XY. Ak X(zensky) + X(muzsky) - dievcatko, ak X (zensky) + Y (muzsky) - chlapcek. No a toto ozaj neovplyvnime... :)