AHOJTE, mám vážny problem s nafukovaním. 3 roky som vegetariánka ale zvlaštna jem len zeleninu a ovocie ale to nehorázne mnozstvo doobeda cca kilo ovocia poobede dalsie 2 tak 3 kg za den plus tak si uvarim 2nkg mrazenu zeleninu vecer uz nemam ztoho nic. mám problém z nafukovaním chcela by som vylučiť na jeden cas zeleninku ale zaroven sa bojim ze ak zacnem jest normlne okamzite priberem kg spat . 3 roky sa takto stravujem. samozrejme jedla obmienam ale tvoria ju zasadne len ovocie, zeleninka obcas ryba. okrem toho nic. myslite ze ak si dam pár dni odlahcovaci den s pukancovými chlebíkmi cca 3 balicky by som si zadelila nepriberem? pomoze to traveniu. niekde som citala ze ztoho sa nenafukuje a je to pomerne dietne skusala som suchu ryzu ale bjee tie chlebicky mi aspon chutia. dakujem
pukancove chlebíky - dietne?
prepac ale toto doverne poznam a nebudem tu pisat na kolko kg som to dosiahla, a ake zdravotne problemy mi privodila anorexia
drzim palce
(a ano, ty vlastne anorexiu nemas, vsak)
neprestávaj, ved to je len dobre
štítna žľaza... hm, nedostatok jódu? alebo? ...
krv mám uplne vporiadku len som chora na stitnu zlazu 2 rok sa liecim ale vysledky mám vynikajúce. strasne som si zvikla na takýto sposob stravovania a neviem sa toho zbaviť kvoli tomu ze sa bojim ze zasa sa vratim k povednej vahe strasne som sa snazila najprv to bola len zdarva strava akoze lenze ono mk to zostalo az dodnes a najhorsie ze mi to aj strasne chuti idem sa zblaznit za karfiolom brokolicou a tak. inac jem aj cerstvu zeleninku, hladam nieco cim by som prestala z touto nenormalnou stravou.
tú zeleninu by si mala jesť surovú, nie mrazenú a varenú... ale je to len môj neodborný laický názor :-D
to nerobíš dobre.
aké máš krvné výsledky?