pukancove chlebíky - dietne?

Príspevok v téme: pukancove chlebíky - dietne?
lubkawerova

AHOJTE, mám vážny problem s nafukovaním. 3 roky som vegetariánka ale zvlaštna jem len zeleninu a ovocie ale to nehorázne mnozstvo doobeda cca kilo ovocia poobede dalsie 2 tak 3 kg za den plus tak si uvarim 2nkg mrazenu zeleninu vecer uz nemam ztoho nic. mám problém z nafukovaním chcela by som vylučiť na jeden cas zeleninku ale zaroven sa bojim ze ak zacnem jest normlne okamzite priberem kg spat . 3 roky sa takto stravujem. samozrejme jedla obmienam ale tvoria ju zasadne len ovocie, zeleninka obcas ryba. okrem toho nic. myslite ze ak si dam pár dni odlahcovaci den s pukancovými chlebíkmi cca 3 balicky by som si zadelila nepriberem? pomoze to traveniu. niekde som citala ze ztoho sa nenafukuje a je to pomerne dietne skusala som suchu ryzu ale bjee tie chlebicky mi aspon chutia. dakujem

nelinda..

prepac ale toto doverne poznam a nebudem tu pisat na kolko kg som to dosiahla, a ake zdravotne problemy mi privodila anorexia
drzim palce
(a ano, ty vlastne anorexiu nemas, vsak)

lubkawerova

krv mám uplne vporiadku len som chora na stitnu zlazu 2 rok sa liecim ale vysledky mám vynikajúce. strasne som si zvikla na takýto sposob stravovania a neviem sa toho zbaviť kvoli tomu ze sa bojim ze zasa sa vratim k povednej vahe strasne som sa snazila najprv to bola len zdarva strava akoze lenze ono mk to zostalo az dodnes a najhorsie ze mi to aj strasne chuti idem sa zblaznit za karfiolom brokolicou a tak. inac jem aj cerstvu zeleninku, hladam nieco cim by som prestala z touto nenormalnou stravou.