ahojte som v 15tt a na sono som objednana az v 21 tt.Docitala som sa ze zistit ci je to chlapec alebo dievca sa da uz aj teraz.Velmi by som to chcela uz vediet.Lenze neviem ci nebude blbe volat si na sono ze chcem aj teraz-skorej nez ma objednal.Co myslite?
pohlavie babatka
mne to tiež vyšlo v jeden týždeň, na 4D som bola objednaná skoro celé dva mesiace, a ešte som nevedela že ma zrovna gynekologička pošle aj na obyčajné, o tom 4D vedela, nepovedala mi nič že by som sa mala obávať, tak len dúfam, že to nebezpečné nie je D:
no to teda bolo ze cely ten cas si mysleli,ze cakaju nieco ine :)tak teda radsej pockaaam teda:D no aj na 4D chcem ist :) a este som sa chcela opytat je moc nebezpecne ak by som isla na sono 2 krat za tyzden?na jedno normalne sono a jedno 4D?bude to skodit babatku?
presne to zistíš, ak pôjdeš na 4D sono, tam už máš naisto potvrdené čo je to :D krásne to vidno :D ja som počula, že aj z krvi to je možné zistiť, ale vraj je to drahšie
Ale treba ratat aj s tym, ze ani v tych neskorsych tyzdnoch to lekar nemusi na 100% vediet a vidiet :).
Stava sa to pomerne casto, znamej cely cas hovorili o dievcatku, podla toho uz aj cela rodina nakupovali veci, a az v porodnej sale sa ukazal chlapcek :))
bude to blbé :D buď trpezlivá, snáď sa láska k tvojmu dieťaťu nezmení tým, že budeš vedieť či čakáš chlapca alebo dievča... držím palce aby bolo zdravé aj malé aj ty :-))