Menštruácia!

Príspevok v téme: Menštruácia!
BLOND

Môžem sa kupat ked mam menštruáciu? ideme na skolsky výlet o 2 dni a samozrejme,že sa budeme kupat lenže ja som dnes dostala menštruáciu :(( .. tampony nepoužívam.. a neviem si ho ani zaviesť :( pls poradte.. neda sa ešte nejak posunut ta menstruacia?..Vlastne dá sa menštruácia posunuť aj vtedy ked ju už mám? som zúúfala prosíím.. poradte.. mám 14 rokov!

domi123

mam silnu mensruaciu a chcem ist o dva dni do bazena dnes rano som dostala prosiiim poradte mi .mozem ist?? 13 rokov

leila-13

Môžem sa kúpať v mori keď mám menštruáciua a mám tampón?? A môžem používať tampóny o.b.® light days keď dostanem menštruáciu?? pls piste

Berenika

Vyskúšala som tampóny, a sú úžasné. Navyše Silk Touch sú skvelé na zavádzanie, pretože sa ľahko kĺžu. Nedá sa o tampónoch tvrdiť nič, pokiaľ ich nevuskúšate. Sú skvelé. Akoby ste ani svoje dni nemali.
A na prvé zavádzanie sú výborné o.b pro Comfort Light Days. Sú úplne tenučké a s povrchom Silk Touch sa kúzelne ľahko zavádzajú ;-) dve sekundy a hotovo.

kvietok23

BLOND, nic ine ti neostava. ja by som tit iez odporucala tie tampony. pokial mas slabu menstruaciu, tak si kup bud ob mini, alebo light days. tie su uplne tenucke a male a na slabu menstruaciu tak akurat. velmi lahko sa zavadzaju a nie je s nimi ziaden problem. ak nebudes mat tampon, tak sa nekup.to ze mas slabu menstruaciu neznamena, ze to z teba "nevycvrkne" prave vtedy, ked vyjdes z vody...

sasanka12

BLOND tak zalezi kam sa pojdete kupat, ak do jazera tak tam by sa to este dalo, ked nemas silnu menstruaciu, lenze potom co, vylezies z vody, budes stale v plavkach a urcite nechces chodit s flakatym zadkom. Jedine ze by si sa isla hned prezliect.
Ak sa ale idete kupat do bazena, v tom pripade urcite nie, nie je to bezpecne. Naozaj si skus kupit tie tampony, ob mini, su to najmensie. Aj ja som mala problem prvykrat, bolelo to, ale musis skratka zatlacit, nebat sa toho, a potom tie dalsie uz pojdu lahko :) Odskusaj si to doma a uvidis ze to pojde.
Drzim palce :)