Vyrážky

malavrana

ja som v solarku este nebola a prilis ma to tam nelaka..s tymi kamilkami som to skusila jeden vecer som si so silnym odvarom potrela "postihnute" miesta a celkom fajne to zabralo..lenze sa mi nechce kazdy vecer ten odvar..co myslite,ze by sa stalo keby som ten odvar zmieslaa s liehom???akoze taka pletova voda..

sima16

Ja som chodievala do solarka, ale nejak mi to moc nepomahalo:-/ tak som tam prestala chodit, lebo ma to stalo aj dost penazi...

: )

ahojte, ja som mala hrozne vyrazky na chrbte, velmi velke a zapalene a to cele roky..jedine co mi pomohlo, bola navsteva solaria, asi po mesiaci mi vymizli a odvtedy ich nemam, ani do solarka uz nechodim, to bola len nahoda s tym solarkom, lebo sme sli na dovolenku, tak som sa chcela troska opalit, aby som nevyzerala v plavkach ako omietkova kralovna a stalo sa toto.. zazrak..fakt odvtedy je moj chrbat krasny hladky bez vyraziek. drzim palce..

sima16

malavrana:ak sa ta mozem opytat,ze kolko mas rokov? ja ti bohuzial s tym kamilkovym vyvarom neviem poradit ako sa to robi,lebo to pisala sakuliatko... hej hej tie vyrazky su hrozne, ma velmi hneva,ze nemozem nosievat tricka s odhalenym chrbtom :( ale dufam,ze sa to zmeni po tom,co som si to zacala natierat alkoholom...

malavrana

sima16:ja mam preesne ten isty problem..a uz ma to strasne hneva, to aby sa clovek skryval cely zivot..nedavno sa mi zacali robit aj v dekolte..kozna mi predpisala pripravok differine..ma zabranit tvorbe komedonov ci ako sa to vola..problem je ten,ze ucinkuje po 8 tyzdnoch pouzivania a moja pokozka nan reaguje dost negativne, robia sa mi cervene flaky, vysusene miesta a leskle lysaje..vyskusala by som ale tie kamilkove veci.ako to mam pouzit?

sakuliatko

ten lieh je 60% :) normalne predajny v lekarni:) ale natierajte si to najlepsie len raz denne ôebo to vysusuje velmi pokozku-najlepsie pred spanim a na umytu pokozku:) mne to vazne pomohlo:) som mala asi pred 2 rokmi vyrazky na chrbte a teda dost a asi po 1-2mesiacoch sa zredukovali a vymyzli:)

sima16

Idem teda vyskúšať alkoholom si natierať chrbát a uvidím čo to urobí :-) Snáď mi to pomôže. Keď máte niekto ešte nejakú dobrú radu, tak budem rada, keď napíšete :)